Poolia Kontor · Publicerad 21 sept

Just nu söker vi en erfaren administratör för ett uppdrag på heltid hos vår kund i Uppsala. Uppdraget beräknas starta inom en snar framtid och pågå till och med februari 2017.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och du kommer bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör ingår det att registrera artiklar i företagets produkthanteringssystem. Arbetet kommer även att innebära utbildning för att få tillgång till systemen. Vidare kommer du planera, utföra och rapportera pågående och avslutade ärenden. Du arbetar i nära samarbete med teamet, stödfunktioner samt produktionsenheter.

Utbildning/erfarenhet

Du som söker har minst en gymnasial utbildning samt minst 1 år erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i Officepaketet och det är meriterande om du har erfarenhet av produkthanteringssystemen Oracle och Magic. Du har flytande kunskap i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Du får gärna ha erfarenhet av arbete i linjeorganisation.

Som person har du en god förmåga att planera och utföra arbete efter uppsatta mål. Du är en lösningsorienterad person som trivs med att arbeta i team. Vidare så har du en god kommunikativ förmåga och ser till att saker blir slutförda.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia