Poolia Kontor · Publicerad 20 okt

För SLUs räkning söker vi nu en Administratör med ordningssinne för en konsulttjänst på cirka en till tre månader med goda chanser till förlängning. Start för uppdraget är så snart som möjligt och ämnar att täcka ett vikariat. Du kommer att ha din arbetsplats på naturnära SLUs IT-avdelning. För tjänsten kommer du att bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

IT-avdelningen är en del av universitetsadministrationen vars uppgift är att ge service och verksamhetsstöd till i första hand SLU:s institutioner. IT-avdelningen har till uppgift att leverera IT-lösningar inom SLU och att stödja personal och studenter i IT-frågor. Inom IT-avdelningen arbetar ca 100 personer på fem orter i landet.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under processens gång och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan det att ansökningstiden löpt ut.
Vi ser fram mot att få läsa din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som Administratör hos SLU kommer du att fungera som en stödfunktion till verksamheten. Du kommer i tjänsten att arbeta med ett stort antal ärenden och registrera dessa i SLUs IT-system och se till att rätt information finns dokumenterat i rätt formulär.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med administrativ inriktning. Du är van användare av officepaketet och talar och skriver flytande svenska. Som person är du effektiv, ordningssam, noggrann och har god förmåga att arbeta systematiskt.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Emma Gustafsson
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga