Poolia Kontor · Publicerad 26 sept

Har du tidigare arbetat som beställare inom bygg och är nyfiken på rollen som fastighetsförvaltare? Eller kanske har du yrkeserfarenhet från annat arbete inom fastighetsbranschen? Vi kan nu erbjuda dig ett spännande och stimulerande uppdrag via Poolia där du kommer att bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter!

Start önskas omgående där uppdragslängden är preliminärt sex månader, med eventuell möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Du är varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som fastighetsförvaltare kommer du att på ett affärsmässigt sätt förvalta och utveckla fastighetsbeståndet så ekonomiskt, kundvänligt, lokalresurs- och kostnadseffektivt som möjligt. Planering och genomförande av kort- och långsiktigt underhåll är också en viktig del i arbetet.

I den här rollen kommer du ha ett resultatansvar för ditt fastighetsbestånd, med budget och mål som du upprättar och följer upp. Vidare har du i den här rollen kontakt med kunder och hyresgäster där du arbetar aktivt med kundnöjdheten. Viss kontakt kommer att ske med intressenter kring fastighetsområdet såsom socialtjänst, polis och brand.

Utbildning/erfarenhet

Vi ser gärna att du som söker har någon form av erfarenhet inom områdena bygg / förvaltning / fastighetsbranschen samt administration. Även om du inte arbetat med fastighetsförvaltning kanske du har erfarenhet som arbetsledare eller beställare inom bygg? För att klara uppdraget ser vi gärna att du har en god ekonomisk förståelse.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du driven, initiativtagande, kommunikativ och trivs med ordning och reda. Du har möjlighet att själv lägga upp ditt arbete, med den flexibilitet som det innebär. Vi tror att du uppskattar frihet under ansvar.

B-körkort kommer du att ha nytta av när du är ute "på fält" och besöker pågående byggprojekt samt kunder i ditt fastighetsbestånd.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga