Poolia Life Science · Publicerad 13 okt

Till vår kund i Uppsala söker vi nu analytiska kemister med tidigare erfarenhet av HPLC. Uppdraget beräknas starta så snart som möjligt med stora chanser till förlängning och anställning på företaget. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Sökord; HPLC, analytisk kemi, GMP/GLP, kvalitetsgranskning (QA), kvalitetskontrol (QC), Medical Device, Uppsala

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i gruppen för kvalitetskontroll (QC) och i stor utsträckning arbeta med HPLC som analytisk kemist. Kunden söker i dagsläget både juniora och seniora kandidater. Arbetsuppgifter inkluderar laborativt arbete (främst HPLC) samt dokumentationsarbete av analys resultat i elektronisk dokumentsystem. Som senior analytisk kemist kommer man förutom laborativt arbete även arbeta med kvalitetsgranskning av analysdata (QC data) och vi ser gärna att man har erfarenhet av GMP inom läkemedelsindustrin alternativt erfarenhet från Medical Device.

Utbildning/erfarenhet

Som junior analytisk kemist söker vi Dig som är kemist med 1-2 års erfarenhet inom analytisk kemi. Dokumenterad erfarenhet av HPLC är ett krav för denna tjänst.
För den mer seniora analytiska kemisten ser vi gärna att du har minst 3 års erfarenhet inom analytisk kemi samt uppfyller följande krav:
  • God erfarenhet av HPLC
  • Erfarenhet inom kvalitetsgranskning och rapportering av analysdata (QC data)
  • Arbetat med metodvalidering i enlighet med riktlinjer för läkemedelsindustrin.
  • Vana att arbeta i kvalitetssäkrad miljö så som GMP, GLP eller liknande.
  • Validering av analysmetoder enligt GMP
  • God vana att dokumentera sitt arbete.
  • God vana att självständigt strukturera sitt arbete och bryta ner överenskomna riktlinjer till dagliga/veckoliga mål.
  • Stark kommunikation på svenska och engelska.
  • Vana att arbeta i elektroniska dokumentsystem.
Som person söker vi Dig som är självgående, strukturerad och tycker om laborativt arbete. Tjänsten ställer stora krav på flexibilitet, stresstålighet och att man har ett strukturetat arbetssätt.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och livsvetenskapsföretag. Så, vare sig du är intresserad av mikrobiologi, kemi, regulatoriskt-, miljö- eller kvalitetsarbete, marknad och försäljning har vi en tjänst för dig.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt
Mejla Caisy Kader
Rekryteringen hanteras av
Poolia