Poolia Life Science · Publicerad 6 sept

Är du laboratorieingenjör eller kanske kemist som är intresserad av att arbeta inom kvalitetskontroll på ett världsledande medicintekniskt företag? Vi söker just nu kandidater som trivs på labbet och som har erfarenhet inom kemi alternativt biokemi till kommande konsultuppdrag hos vår kund i Uppsala. Låter det här intressant för dig? Skicka gärna in en intresseanmälan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan variera men du kommer främst att arbeta med laborativt kvalitetsarbete och analyser inom QC-verksamhet.

Utbildning / Erfarenhet
  • Vi letar efter dig som har en naturvetenskaplig högskoleutbildning med inriktning kemi/biokemi. Tidigare erfarenhet av laborativt kvalitetsarbete inom QC-verksamhet är meriterande men inget krav.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Som person är du noggrann, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Vidare är du flexibel och kommunikativ. Du ska tycka om att labba och har ett allmänt tekniskt intresse.
Vad kan Poolia Life Science erbjuda dig?

Vi på Poolia Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på Poolia och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga