Poolia kontor · Publicerad 23 sept

För kunds räkning söker vi just nu en koordinator inom IT-branschen för ett konsultuppdrag i Uppsala. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå i sex månader med mycket goda möjligheter till fast anställning hos kund.

Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som koordinator kommer du att hantera flera uppgifter samtidigt i en miljö med högt tempo. Du kommer att arbeta sjävständigt och som en del i ett team med att samordna resurser samt säkerhetsställa att information förs vidare inom uppsatta tidsramar. Vidare så ingår det i dina arbetsuppgifter att planera och analysera material och underlag. Det ingår även viss dokumentation i din roll som koordinator.

Utbildning/erfarenhet

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av koordinerande roller samt är van vid att arbeta i en miljö med högt tempo. Passande är om du varit med och arbetat i projekt, administration eller logistik.

Som person är du initiativtagande, ansvarsfull och tar gärna en roll där du delar med dig av dina idéer. Vidare är du strukturerad, noggrann, prestigelös samt har lätt för att hantera stress och flera uppgifter parallellt. Du har en förmåga att snabbt kunna flytta fokus och ha känsla för hur du ska prioritera samt omprioritera om så krävs. Vi ser att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas på din personlighet.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga