Poolia · Publicerad 2 sept 2019

Har du erfarenhet av lagerarbete och är ute efter en ny spännande utmaning? Nu söker vi dig som vill arbeta som lageradministratör hos vår spännande och globala kund i Uppsala. Tjänsten beräknas tillsättas omgående och pågå minst 1 år, med goda möjligheter till förlängning. Uppdraget är på heltid och du kommer att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som lageradministratör kommer du tillsammans med ett positivt team på två personer ha ansvar för lagret. Exempel på arbetsuppgifter för rollen kommer innefatta:
  • Lageradministration
  • Godshantering
  • Frakt av CBS-produkter
  • Kvalitetsinspektion
  • Orderhantering
  • Mekaniska inspektioner
  • Kan eventuellt innefatta ett antal resor per år.
Vem är du?

I rollen som lageradministratör ser vi att du har någon form av erfarenhet av lagerarbete och innehar A & B truckkort. Du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift och har lätt för att sätta dig in i nya system. Har du erfarenhet av Oracle och/eller Magic är det meriterande.

Som person ser vi att du är mycket noggrann i ditt arbete och har ett öga för detaljer. Du har även en förmåga att se till helheten och vara flexibel. Vidare är du strukturerad och självgående. Då rollen innefattar många kontaktytor ser vi att du är serviceminded och har en god samarbetsförmåga.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga