Ramavtal SGU · Publicerad 26 sept

SGU är inne i en expansiv period och förtroendet för myndigheten är stort. Tydliga satsningar görs nu för att stärka framtagandet och nyttjandet av geologisk kunskap, vilket möjliggör en hållbar samhällsplanering som främjar ett konkurrenskraftigt företagande. Är du en kommunikativ och koordinerande person som trivs med ordning och reda? Vill du arbeta administrativt i en projektintensiv och spännande myndighet? Då kan du vara den vi söker som assistent till avdelningschefen för Verksamhetsstöd.

Dina arbetsuppgifter

Avdelningen Verksamhetsstöd har som uppgift att arbeta stödjande och styrande gentemot SGU:s kärnverksamhet. Inom avdelningen arbetar ca 70 medarbetare på enheterna Planering, IT, Geodata, HR och kontor, Kommunikation samt Ekonomi. Avdelningens ledningsgrupp består av chefer från respektive enhet samt två av myndighetens strateger - IT-strateg och hållbarhetsstrateg.

Som avdelningschefsassistent arbetar du i en koordinerande roll där du är ett administrativt stöd till i första hand avdelningschefen men även för ledningsgruppen för verksamhetsstöd. Du kommer ha ett nära samarbete och stötta avdelningschefen i det dagliga arbetet. Rollen innebär ett varierande arbete i en spännande och utvecklande miljö där arbetsuppgifterna utöver att vara ett generellt administrativt och koordinerande stöd även innefattar framtagning av underlag inför ledningens beslut och interna beredningar, sammanställning av ekonomiunderlag, fakturaadministration, projektuppföljning samt stöd i vår diariefunktion (Ciceron). I verksamheten finns en GD-assistent som du också kommer att samarbeta med i vissa ärenden.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och som har arbetat minst 5 år med administration. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med projekt och/eller tidigare haft en koordinatorroll. Om du har erfarenhet av att arbeta i statlig sektor eller annan offentlig förvaltning är även det meriterande. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet, framför allt i Excel, och har lätt att sätta dig in i nya system.

Som person har du en god fallenhet för struktur och en förmåga att proaktivt hålla i och driva dina ansvarsområden och projekt framåt. Du har också en hög känsla för service och stimuleras av ett varierande arbete. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera såväl med dina kollegor inom SGU som externa samarbetspartners. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska är en förutsättning för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om anställningen

Anställningsform: Heltid, vi tillämpar provanställning
Anställningsort: Uppsala

Vi ser medarbetarnas olikheter som en tillgång och eftersträvar arbetsgrupper med mångfald där människor med olika kön, ålder, etnisk bakgrund och livserfarenhet kompletterar varandra på bästa sätt.

Fackliga företrädare är Peter Åkerhammar för Saco-S, telefon 018-179296 och Nelly Aroka för ST-Geologiska, telefon 018-179028.

I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia. Välkommen med din ansökan senast den 19 oktober.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karin Risberg på telefon 08-55565110, alternativt mobil 073-9445110 eller karin.risberg@poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga