SJR · Publicerad 16 nov 2021

Nu söker vi dig som vill vara en del av Olinks globala ERP-team med ett inriktat fokus mot finans- och ekonomifunktioner. Det är en ny roll till en spännande och växande verksamhet, för dig som vill ha ett ben i verksamhetsutveckling och ett i teknik.

Gruppen ERP Management ansvarar för förvaltning, utveckling samt utbildning i företagets affärssystem Monitor ERP System. Teamet som idag består av 3 personer utgör en central del av affärsutvecklingen på Olink, där affärssystemets roll växer både geografiskt och funktionsmässigt.

Dina arbetsuppgifter
 • Driva utvecklingsaktiviteter av funktioner och flöden i och kring affärssystemet
 • Agera verksamhetsstöd i finansfrågor i både handhavande och struktur
 • Utbilda personal i handhavande av Monitor ERP System
 • Dokumentera arbete och instruktioner i enlighet med bolagets kvalitetssystem
 • Administrera finansiella strukturer och rättigheter
 • Agera Monitor-sakkunnig i projekt
 • Kartlägga och felsöka systembuggar
 • Driva systemintegrationer med angränsande system
 • Skriva och arbeta utifrån specifikationer och testscenarion
Vem är du?
Du har en universitetsexamen i exempelvis företagsekonomi eller industriell ekonomi, gärna med IT-teknisk inriktning. Du har ett antal års erfarenhet från revision och/eller från en större finansavdelning med stor kunskap inom ERP-system/affärssystem. Alternativt är du konsult inom ERP idag med fokus på ekonomiska flöden. Självklart har du väldigt god förståelse för datastrukturer och system.

Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska samt har mycket goda kunskaper i Excel.

Det är en stor fördel om du tidigare arbetat med utveckling av finansiella IT-strukturer och aktivitetsledning. Det är meriterande med erfarenhet från publika aktiebolag och/eller verksamhet reglerad under SOX, GMP, ISO13485 eller liknande.
  Som person är du analytisk, ordningsam och strukturerad. Då du kommer att ha flera olika kontaktytor är det viktigt att du har förmågan att kommunicera och samarbeta med olika slags människor. Slutligen ser vi gärna att du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till en effektiv arbetsmiljö och har förmågan att kunna driva frågor framåt även i en växande organisation där strukturer och processer delvis är under uppbyggnad.

  Ansökan
  I den här rekrytering har Olink valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Ezitis Holmström, 0766 471 657 eller Viola Hammar 0766 471 658. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-12-03. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

  Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkertställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

  Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

  I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

  Olink Proteomics AB är ett snabbväxande Uppsalabaserat globalt företag vars världsledande teknik och produkter bidrar till utvecklingen av precisionsmedicin. Produkterna används inom medicinska områden som hjärt- och kärlsjukdomar, cancer och neurologiska sjukdomar.

  Vår teknik Proximity Extension Assay (PEA) kan mäta nära 1500 biomarkörer på samma gång, i endast 3 µL prov. Analyserna möjliggör fördjupad förståelse av sjukdomsprocesser, förbättrad sjukdomsdetektion och bidrar till ökad biologisk kunskap.

  Under fem år har vi analyserat mer än en miljon prover och genererat nära 90 miljoner datapunkter för hundratals kunder från både forskningsinstitut och läkemedelsbolag. Olink erbjuder nu dessutom kunder möjligheten att använda teknologin på sina egna labb med hjälp av kit och träning i hur tekniken ska användas.

  Vi har i dag kontor och service-labb i Uppsala och Boston. Våra säljare utgår även från ett flertal stater i USA samt Storbritannien, Holland, Tyskland, Singapore, Kina och Japan. Läs mer om oss på www.olink.com.

  Titel: ERP Specialist
  + Läs mer om jobbet
  Om företaget
  SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
  + Läs mer om företaget
  Sista ansökningsdag
  3 dec 2021
  Omfattning
  Heltid
  Antal Tjänster
  1
  Yrkesområde
  Ekonomi
  Underkategori
  Controller
  Visa var

  Inga fler liknande jobb tillgängliga