SJR · Publicerad 3 dec 2019

Vår kund i Uppsala vill rekrytera dig som vill arbeta med processer, rutiner och systemstöd inom kund- och leverantörsreskontra. Det ingår personalansvar i rollen, du har ansvar för 2 team med ca 10 personer.

Vi tror att du som lockas av den här tjänsten tycker om att bygga interna relationer och lära dig om verksamheten för att sedan arbeta med förbättring och utveckling inom ditt område. Den här tjänsten kan erbjuda både fortsatta utmaningar i rollen men också ge dig stora möjligheter till ett nästa steg internt.

Vem är du
Du har en universitetsutbildning och erfarenhet från angränsade roller. Det kan vara från redovisning, revision, som managementkonsult, processutveckling eller någon chefsroll inom redovisning.

Du har erfarenhet av att förändra eller skapa nya processer, arbetssätt och systemstöd. Som person är du orädd och van att arbeta i en miljö där förutsättningarna förändras. Du är bra på att se helheten och är trygg med att delegera. Vidare är du kommunikativ, serviceinriktad och engagerad och trivs med att jobba mot tydliga mål.

Det viktigaste för att klara rollen är din analytiska förmåga och att du är duktig på att skapa struktur snarare än den kunskap du har med dig, med rätt inställning kan du lära dig!

Du får gärna ha tidigare chefserfarenhet men det är inte ett krav. Det är meriterande med erfarenhet av arbetsledande roller: teamledare, gruppledare eller annan ledarerfarenhet från idrott eller föreningsverksamhet.

Förutom vana av att jobba i olika system och mycket goda excelkunskaper kräver rollen goda kunskaper i både svenska och engelska.

Välkommen med din ansökan!
För mer information är du välkommen att kontakta Fredrik Svensson 076-855 96 94 eller Isabell Bengtsson 072-973 02 17. Vi intervjuar löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga