SLU · Publicerad 6 okt

För Sveriges lantbruksuniversitets räkning söker vi nu en erfaren ekonomi & personaladministratör på 50% till Institutionen för anatomi, fysiologi och biokemi. Du erbjuds en spännande tjänst i en organisation som värdesätter lärande och utveckling. Uppdraget beräknas starta i november och pågå under cirka sex månader. Arbetsplatsen finns på Ultuna, där Institutionen för anatomi, fysiologi och biokemi huserar i fina lokaler med naturnära omgivning.

För uppdraget kommer du bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

* Projektekonomi
Stöd vid ansökningar (projektkalkylering), lägga upp nya kontrakt, hantera rekvisitioner, återredovisning, projektuppföljning, projektrevisioner, upprätthålla projektplaner

* Övergripande ekonomifrågor
Månads/kvartalsavstämningar, fördelningar/omföringar, kommunicera med fakultet i ekonomifrågor, stöd till institutionsledning i ekonomifrågor (stöd i verksamhetsplaneringen med utredningar och analyser), kvalitetssäkra ekonomifunktionen/redovisningen (rutiner), samordna kursbudget, projektöversyn, stöd vid större upphandlingsärenden, budget/bokslut, uppföljning.

* Övergripande personalfrågor
Personalplanering, bistå med administration kring rekrytering och anställning, allmän personaladministration, kommunicera med personalavdelningen.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har en högre utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet av arbete med både ekonomi och personalfrågor. Erfarenhet av statlig ekonomistyrning är meriterande.

Du är van att arbeta i Officepaketet och har lätt för att lära dig nya system. Det är meriterande om du har goda kunskaper i affärssystemen: Agresso, Proceedo och/eller Primula. Du har goda kunskaper i svenska och känner dig bekväm med att använda dig av engelska, i tal och skrift.

Vi kommer även att fästa stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, självständighet, resultatorientering samt initiativ- och organisationsförmåga. För att passa i denna roll är du en individ som tar tag i dina uppgifter, kan manövrera mellan flera olika projekt och har skinn på näsan.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 okt
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi, HR & Personal