SLU · Publicerad 18 feb

Är du en van datoranvändare och ute efter en ny spännande utmaning? Just nu söker vi en systemadministratör för ett konsultuppdrag till vår kund SLU, avdelningen för lärande och digitalisering. Tjänsten beräknas starta så snart som möjligt och pågå till årsskiftet. Urval och intervjuer sker löpande under processens gång och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som systemadministratör inom avdelningen för lärande och digitalisering får du arbeta med ett brett spektrum av uppgifter. Vår viktigaste uppgift är att utbilda, ge råd och stöd till universitetets användare av våra utbildningssystem. Du kommer att:
  • vara systemadministratör för ett flertal utbildningssystem
  • kommunicera med personal på IT-avdelningen samt användare ute på institutionerna
  • sköta systemsupport samt skriva manualer/lathundar
  • utbilda användare i utbildningssystemen.
Vem är du?

För att passa i rollen som systemadministratör ser vi framförallt att du har arbetat med administrativa uppgifter innan. Du är analytisk, en van datoranvändare och har lätt för att sätta dig in i nya system. Vidare ser vi att du är mycket noggrann, har en god förmåga att arbeta självständigt men även att kommunicera din kunskap. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Då arbetet innebär många kontakter både internt och externt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga