ST Eriks · Publicerad Idag 00:00

S:t Eriks är Sveriges sten- och betongleverantör sedan 1888. Vi är marknadsledande inom flera segment och utvecklar, tillverkar och säljer Mark-, Tak- och VA-system i betong till proffskunder och återförsäljare på den svenska marknaden.

Vi söker dig inom bygg- och/eller anläggningsbranschen till vår region Norr (Stockholm/mälardalen tom Riksgränsen). Som vår tekniker kommer du att ingå i S:t Eriks professionella säljteam i region norr som består av ca 20 personer fördelat på kundservice, säljare samt tekniska specialister och utgå ifrån vårt kontor i Uppsala.

Rollen:

Beroende på vilken erfarenhet du har med dig så lär vi upp dig internt. Syftet med ditt arbete är att erbjuda tekniskt stöd för dina kollegor och kunder inom trafik- och järnvägsprodukter samt VA.

Du kommer arbeta med offerter, ritningsläsning, göra tillverkningsunderlag och bearbeta föreskrivande led såsom exempelvis tekniska konsulter, och landskapsarkitekter. Du kommer även att vara delaktig i utvecklingsarbetet av vårt sortiment och erbjudande.

För att kunna lyckas i rollen ser vi att du känner igen dig alternativ a eller b nedan:

a) Du är byggingenjör eller likvärdig (VA eller trafik/järnväg). Det är meriterande om du har något års arbetslivserfarenhet inom ditt studieområde, men det är inte nödvändigt.

b) Du har minst två års praktisk erfarenhet av att arbeta på fältet med VA och/eller trafik/järnväg, kan läsa ritningar och vill utvecklas med stöd av kollegor på S:t Eriks.
  • Om din kunskap/erfarenhet ligger inom VA, är erfarenhet av trafik/järnväg meriterande men inte nödvändig
  • Om din kunskap/erfarenhet ligger inom trafik/järnväg, är erfarenhet av VA meriterande men inte nödvändig
  • Kunskap att läsa och förstå byggritningar är nödvändig
  • Grundläggande kunskaper inom CAD är meriterande men inte nödvändig
  • Kunskap i svenska, men du kan ha en internationell bakgrund
  • Körkort
Personlighet:

Som person uppfattas du som jordnära och trovärdig. Du har lätt för att ta till dig ny kunskap och har ett genuint intresse för att utveckla ditt område tillsammans med våra kunder från byggbranschen samt arkitekter och tekniska konsulter. Du självgående, driftig och välstrukturerad. Du ser möjligheter, har en positiv attityd och är duktig på att bygga relationer, både internt och externt. Din känsla för teamet är väl utvecklad och du drivs av dina egna, såväl som teamets framgångar.

Vi erbjuder:

Ett omväxlande och stimulerande arbete med stora möjligheter till att lära nytt i ett spännande företag med utvecklingsfokus. Vi erbjuder dig en spännande och konkurrenskraftig produktportfölj, grundlig introduktion, ett professionellt säljstöd, ett härligt säljteam med män och kvinnor i olika åldrar, tjänstebil och i övrigt marknadsmässiga villkor. Beroende på din erfarenhet, erbjuds du utveckling och stöd för att kunna utföra ditt arbete på en professionell nivå.

Ansökan:

Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök tjänst”.

Sista ansökningsdag är 2017-10-29 men vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta Klas Hall på klas.hall@steriks.se.

Vid frågor rörande rekryteringsprocessen, kontakta Ana Acosta på Roi Rekrytering: ana.acosta@roirekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig!

Om S:t Eriks:

Vi erbjuder produkter som marksten/ plattor i betong och granit, rör/brunnar, stödmurar och takpannor av prefabricerad betong. Vi omsätter över 850 mkr och är drygt 400 anställda på ett femtontal orter i Sverige. Vi är leverantörer av alltifrån stora infrastrukturprojekt till specialprojekt som exempelvis markbeläggningen på Sergels torg samt kajkanter till nya Slussen. Läs gärna mer om oss på www.steriks.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
14 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Ingenjör