Schneider Electric · Publicerad 27 sept

Nu söker vi en kommunikativ projektledare som vill vara en del av vårt globala och framgångsrika företag. Du kommer få arbeta tillsammans med ambitiösa och drivna kollegor på vårt fina kontor.

För att bli framgångsrik i rollenkommer du få arbeta med framtidens lösningar inom energistyrning och automation. Du kommer att driva och leda och projekten tillsammans med dina kollegor som kan vara tekniker, programmerare och/eller underentreprenör. Du ansvarar för den tekniska lösningen, genomförandet och den ekonomiska uppföljningen där du planerar, gör beställningar hanterar inköp och i vissa fall projekterar styrsystem. Projekten kan vara både mot slutkund eller entreprenör.

Vi söker dig som har teknisk bakgrund. En stor fördel är om du har några års erfarenhet projektledning. Alternativt har du jobbat länge i branschen och vill ta nästa kliv. Vi ser det som ett stort plus om du har högskoleutbildning inom elektroteknik. Du kan också ha gått en KY-utbildning inom automation. Vi kommer lägga stor vikt vid ditt driv, ekonomiska sinne och din strukturella förmåga.

Du är van att arbeta noggrant och du kommunicerar på ett sätt som mottagaren, oavsett yrkesroll förstår. I övrigt är du ansvarstagande, har hög servicenivå och högt engagemanget till våra kunder. Viktigt att du är lyhörd för kundernas önskemål och har ett intresse för merförsäljning. Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska och engelska samt B körkort.

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter. Vi värdesätter Work-Life-Balance och för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

Har du frågor om tjänstenså ring gärna, Edin Numanagic Team Manager, tfn 010-478 15 09.Vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Talent Acquisition Specialist, Anna Sevenheim 010-478 23 90.

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!Schneider Electric kallar vi det Life Is ON, läs mer på www.schneider-electric.se/jobb

Taggar: #projektledare #automation #elektroteknik #styrsystem #workatschneider
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga