Sveriges Lantbruksuniversitet · Publicerad 13 okt

För SLU:s räkning söker vi nu en Institutionsadministratör med goda kunskaper inom ekonomi. Tjänsten är ett konsultuppdrag som beräknas starta så snart som möjligt och pågå i cirka sex månader. Uppdraget kommer till en början att vara på 50 % för att sedan övergå till 80 % från och med januari 2018.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under processens gång och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan det att ansökningstiden löpt ut.
Vi ser fram mot att få läsa din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som institutionsadministratör kommer du att arbeta med löpande personal- och ekonomiadministration. Du kommer att bli ett stöd för institutionen och arbeta i nära samarbete med övrig personal inom institutionsadministrationen. Det kan också förekomma andra administrativa uppgifter.

Du kommer bland annat att arbeta med:
  • kontering av leverantörsfakturor
  • kundfakturering
  • löpande redovisning
  • granskning av reseräkningar i Primula
  • diarieföring och arkivering
  • viss administration av grundutbildning.
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har några års relevant arbetslivserfarenhet med goda kunskaper inom ekonomi- och personaladministration. Du har en gymnasieutbildning gärna med inriktning administration / ekonomi eller annan av arbetsgivaren bedömd likvärdig utbildning. Då institutionen består av personal från många delar av världen behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska. Vi ser även att du har god datorvana och behärskar Officepaketet väl. Det är meriterande med erfarenhet av systemen Agresso, Proceedo, Palette, Primula och Ladok. Kännedom om eller erfarenhet av regelverk inom staten är önskvärt.

Arbetet är självständigt och innebär många personkontakter. Som person är du en positiv och utåtriktad person som är flexibel med sinne för service. För arbetet krävs att du är noggrann och har en god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 okt
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Karin Berglund
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga