Sveriges lantbruksuniversitet · Publicerad 24 okt

För SLU, Sveriges lantbruksuniversitet, söker vi nu en engagerad IT-tekniker. Du erbjuds ett arbete med stora utvecklingsmöjligheter, inom ramen för en fast anställning hos oss på Poolia. Uppdraget hos SLU beräknas pågå under en längre period. Arbetsplatsen finns på Ultuna, där IT-avdelningen huserar i nya fina lokaler med naturnära omgivning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen, varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer i tjänsten som IT-tekniker att arbeta i ett engagerat team på en trevlig arbetsplats hos vår kund med deras dagliga IT-support. I dina arbetsuppgifter ingår det att ge användarstöd till anställda och studenter både på plats och via telefon / fjärrstyrning. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med cirka tio personer, tillsammans ger ni support via telefon / mail samt åker ut och ger support på plats vid behov. Vidare kommer du även att sköta underhåll gällande både hård- och mjukvara i klientmiljö. Hårdvaran innefattar även surfplattor och smartphones.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har arbetat några år som tekniker inom IT / data och som gärna har erfarenhet från arbete både onsite och med fjärrstyrning. Du har lämplig utbildning inom området och det är mycket meriterande om du har Mac-kompetens.

Andra kunskaper som efterfrågas är:
  • Windows OS och andra Microsoft produkter
  • roaming profiles och redirected folders
  • ärendehanteringssystem
  • Active Directory och SCCM 2012
  • fjärrstyrning via RDP och Teamviewer
  • felsökning/installation av hårdvara
  • virussanering och återskapande av data från backup
  • Cisco VPN.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Det ses som en fördel om du tidigare arbetat inom en större organisation. Körkort är ett krav.

Eftersom arbetet sker i nära samarbete med kollegor och kunder är du utåtriktad, har god samarbetsförmåga och är mycket serviceinriktad. Du trivs med att arbeta i grupp och har en positiv inställning där du anser att det mesta går att lösa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga