Sveriges lantbruksuniversitet · Publicerad Idag 00:00

Vi söker en driven projektledare med erfarenhet av systemutvecklingsprojekt till vår kund SLU, Sveriges lantbruksuniversitet. Du erbjuds ett flexibelt arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Arbetsplatsen finns på Ultuna, där IT-avdelningen huserar i nya fina lokaler med naturnära omgivning.

Urval och intervjuer kommer att för tjänsten ske löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett engagerat team på en trevlig arbetsplats hos vår kund. Som projektledare hos vår kund kommer du att arbeta i team tillsammans med systemutvecklare och systemarkitekter. I rollen som projektledare ansvarar du för att:
  • Tillsammans med kund planera, etablera, strukturera och genomföra projekt
  • samordna projektens leverans både internt inom kundens verksamhet och externt gentemot dess kunder
  • ansvara för projektens leverans och styrning för IT-avdelningens räkning samt samordna arbetet så att projektens mål uppnås i verksamheten
  • ekonomiskt ansvar för att projekten levererar en fungerande lösning och inom överenskommen budget.
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete enligt agila systemutvecklingsmodeller, gärna i DSDM. Meriterande är om du har arbetat med projektledning i akademisk miljö tidigare. Arbetet innebär mycket kontakt med kunder och vi ser därför att du är en person med en god förmåga att hantera kundkontakter såväl som att uttrycka dig i tal och skrift.

Som person är du beslutsför, lösningsorienterad och noggrann med ett stort eget driv. Vidare är du van vid att arbeta proaktivt och effektivt med god förmåga att tidsplanera samt prioritera. Personlig lämplighet är av stor vikt därför ser vi att du har en stark vilja att lära och utvecklas.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia