Vattenfall · Publicerad 2 sept 2019

Till Forsmark söker vi nu en administratör för ett konsultuppdrag på heltid. Tjänsten beräknas starta omgående och pågå till och med sista december 2019, med eventuella möjligheter till förlängning. Du kommer för detta uppdrag bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande. Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer under uppdraget att arbeta i ett projekt med uppgratering av datorer till en ny klientplattform. Dina arbetsuppgifter kommer vara att ta emot och lämna ut datorer, hjälpa användare med felanmälningar samt andra administrativa uppgifter kopplade till projektet.

Vem är du?

Vi ser att du som söker är i början av din karriär och här får du möjlighet att ta ett steg in i arbetslivet. För att passa i rollen ser vi att du har en stor social förmåga och gillar ordning och reda.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga