Vattenfall · Publicerad 30 mars 2019

Till Vattenfall i Uppsala söker vi nu efter en Inköpare/ Upphandlare. Tjänsten är på heltid, beräknas starta så snart som möjligt och pågå till och med sista december 2019.

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vattenfall AB, BU Heat Sweden producerar, distribuerar och levererar fjärrvärme, fjärrkyla, ånga och el till fastighetsbolag, industrier och offentliga lokaler, villaägare och elbörsen Nord Pool. Deras verksamheter omfattar hela värdekedjan från produktion till försäljning.

Avdelningen Procurement Heat består av 6 medarbetare och söker nu efter sin nästa stjärna som kan bli en del i teamet. Avdelningen ansvarar för att upphandla tjänster, entreprenader samt vid behov även material till BU Heat.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som inköpare/ Upphandlare kommer du att arbeta med hela upphandlingsprocessen från behovsanalys till färdighandlade ramavtal och kontrakt till alla verksamheter inom Vattenfall AB, Heat Sweden.

Vem är du?

Vi ser att du som söker har universitets- eller högskoleutbildning inom entreprenadjuridik eller liknande. Du har lång erfarenhet av upphandlingar inom Entreprenad mot avtalen AB04/ABT06 och om möjligt mot ABA99. Det är meriterande om du har erfarenhet av offentlig upphandling mot LUF (Lagen om offentlig upphandling inom försörjningssektorn).
För att passa in i rollen har du en god förmåga att samarbeta samt strukturera ditt arbete. Vi ser även att du är en flexibel person då arbetet ställer stora krav på detta.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 apr 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga