Visma Consulting AB · Publicerad 11 jan

Vi frågade några av våra bästa utvecklare varför de har valt att jobba hos Visma Consulting. Svaren blev bland annat "flexibelt, teknikfokuserat, möjlighet att arbeta med nya tekniker och kollegor som älskar programmering lika mycket som jag!". Låter det som något för dig? Då har du hittat rätt!

Varför Visma Consulting?
Vårt bolag består av 130 härliga människor som brinner för teknik och kunder. Hos oss arbetar du med frihet under ansvar- vi litar på att du gör ditt allra bästa. Även om vi tycker om att hänga med kollegorna så ogillar vi övertid och vill att du ska ha tid för andra saker samtidigt som du ska ha kul på jobbet. För oss är det viktigt att du som medarbetare utvecklas, utmanas och stimuleras. Därför har vi flera kompetensnätverk och bland annat ett inom emerging technologies där några av våra smarta utvecklare fokuserar på att titta på nya tekniker såsom AI, Microsoft Hololens och Machine learning. Givetvis erbjuder vi även konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal och fina förmåner som friskvårdsbidrag och flexibel arbetstid.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Fråga vår utvecklare Daniel på daniel.nordlinder@visma.com!

Om rollen
Här kan du jobba med bland annat Platina och Episerver tillsammans andra utvecklare, arkitekter och projektledare som älskar teknik. Tillsammans bidrar vi till våra kunders digitalisering genom att utveckla lösningar och anpassningar i världsklass! Som konsult hos oss behöver du inte fastna i ett spår med en produkt utan kan över tid testa flera olika projekt och tekniker. Då nästintill all utveckling sker inhouse sitter du oftast tillsammans med kollegorna i våra fina lokaler.

Ps. Kolla in när vår VD Richard pratar om "kul på jobbet" som ett KPI. https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6410839921862459392

Ansökan
Är du den vi letar efter? Sök redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Viktoria på viktoria.petersson@visma.com
. Välkommen med din ansökan!

Läs mer om vårt Privacy Statement här:
https://www.visma.com/privacy/
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 000 anställda, över 800 000 kunder och en omsättning på 8 537 miljoner norska kronor under 2017 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga