DynaMate · Publicerad 15 okt 2021

Till vårt härliga gäng i Värnamo söker vi nu en Mekanik- och Maskinkonstruktör.

Vill du vara med och konstruera avancerade och innovativa specialmaskiner och automationslösningar? Då kan det vara dig vi söker!

Ditt uppdrag

Du erbjuds att vara med på vår tillväxt och får jobba med många intressanta kunder som ligger i framkant inom sina branscher. Vi har stor variation i våra uppdrag och det kan vara avancerade bearbetningsmaskiner, specialmaskiner eller kompletta automationslösningar.

Som Maskinkonstruktör arbetar du självständig mot kund med att upprätta ritnings- och konstruktions- och beräkningsunderlag som möter de krav som verksamheten har fastslagit. Du är en drivande kraft i att finna nya tekniska lösningar samt att utveckla och förbättra befintliga lösningar, produkter och underlag. Kunden är i fokus och du bistår kunden inom tekniska frågeställningar gällande konstruktion, ritningsunderlag och beräkningar.

Ditt erbjudande
I en platt organisation erbjuds du ett stort ansvar och möjligheten att arbeta fritt och självständigt som Maskinkonstruktör. Du blir en del i ett innovativt team som ständigt utmanar befintliga lösningar. Du erbjuds en unik möjlighet att arbeta med världsledande kunder och tekniskt avancerade produkter och med den senaste teknikutvecklingen.

Din profil
När det gäller din kompetens ser vi gärna att du har ett par år bakom ritbordet, och då gärna med erfarenhet av maskinkonstruktion. Har du dessutom använt dig av Solid Works så är det ett extra plus. Du behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift.

Förutom din kompetens lägger vi väldigt stor vikt på dina personliga egenskaper. I denna tjänst är det viktigt att du kan samarbeta då du kommer ha mycket kontakter både internt och externt. Vi ser gärna att du har lätt för att ta initiativ och är lite av en förändringsagent.

Visst låter detta som en spännande tjänst! Välkommen med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar DynaMate med Codeq. Information om tjänsten lämnas av Magnus Ryberg, 0702-71 69 77.

Placeringsort: Värnamo
Anställningsform: Heltid, tillsvidare.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Ansökan: Du ansöker om tjänsten på www.codeq.se senast 2021.12.12
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
DynaMate i Värnamo utvecklar framtidens industri med fokus på produktivitetsökning i kunders befintliga produktionsutrustningar. Genom modernisering, uppgradering av maskiner, kompletterande automationslösningar eller rena specialmaskiner skapar vi lönsam produktivitetsoptimering.

I Värnamo arbetar vi inom tre olika områden:
  • CNC- och Verktygsmaskiner
  • Automation, Specialmaskiner och Robotar
  • Service av verktygsmaskiner, Utbildning, Konsulttjänster
DynaMate i Värnamo har ca 20 medarbetare och är en division inom DynaMate AB.

DynaMate AB är ett av de största industriserviceföretagen i Sverige med ca 130 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner kronor. DynaMate är en del av Enerco Group AB.

Info: www.dynamate.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 dec 2021
Ort
Vaggeryd
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör

Inga fler liknande jobb tillgängliga