Mastec Components AB · Publicerad 7 sept

Tillväxttakten hos Mastec fortsätter och framtiden ser verkligen lovande ut.

Till Inköpsavdelningen söker vi en driven Inköpare som med stor självständighet ansvarar för inköp och materialförsörjningen från "sina" leverantörer. Om rätt produkt i rätt tid och i rätt kvalitet är din melodi, så kan detta vara jobbet för dig.

Du får jobbet i en organisation med korta beslutsvägar och stor framåtanda. Tillväxttakten för Mastec är brant och företaget arbetar i branscher med fortsatt förväntad tillväxt, vilket ger möjlighet att få bidra till en spännande och kul utvecklingsresa. Du ingår i ett inköpsteam och rapporterar till Strategisk Inköpare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att från egen leverantörsbas jobba med:
  • Beställningar.
  • Leveransbevakning
  • Leverantörsuppföljning/Leverantörsutveckling.
  • Uppdatera och vårda artikelregister.
  • Aktiv dialog med leverantörer och kollegor.
  • Ständiga förbättringar.
  • Statistik, analyser och rapporteringar som berör inköpsområdet.
Vi ser gärna att du har någon form av lämplig eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet från liknande arbete inom tillverkningsindustrin. Du verkar i en internationell miljö och behöver hantera svenska och engelska i tal. Teknisk kompetens är viktigt i tjänsten, liksom stor vana från affärssystem, gärna Monitor.

Som person vill vi att du är affärsmässig, initiativrik, samarbetsorienterad och en bra problemlösare. Ditt arbetssätt vill vi är strukturerat, men med anpassningsförmåga då situationen kräver. Vi vill också att du har förmåga att växla tempo för att uppnå mål och KPI:er.

Våra värdeord är passion - respekt - kundfokus som vi hoppas känns självklara för dig.

Placeringsort: Vaggeryd

Anställningsform: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 20 sep på www.codeq.se under rubricerad tjänst.

I denna rekrytering samarbetar Mastec Components med Codeq AB. För mer information ring Christer Johansson, 0393 - 77 99 95, eller Daniel Segerfeldt, 036 - 35 48 41.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mastec AB är en privatägd koncern med flera anläggningar i södra Sverige, samt i Polen och Kina. Mastec agerar som underleverantörer i större industriprojekt från idé och produktutveckling till serietillverkning och montering. Mastec erbjuder skärande bearbetning i metall och plast, avancerad svetsning och bockning av plåt, men även ytbehandling och formsprutning av plast.

Samtliga enheter arbetar i enlighet med ISO 9001/14001.

Visionen är att vara världsledande där vi verkar.

Mastec Components AB i Vaggeryd utför montering i små och medelstora serier, i små och stora format. Montering av mekanik, hydraulik, pneumatik samt elFöretaget verkar i flera olika branscher; Entreprenad, Försvar, Industri och Energi/Miljö.

Enheten i Vaggeryd är i kraftig expansion och består i dagsläget av ca 80 medarbetare och en budgeterad omsättning på 250 milj.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 okt
Ort
Vaggeryd
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp

Inga fler liknande jobb tillgängliga