Mastec Solutions AB · Publicerad 8 okt 2021

Med nya kunder och full fart i verksamheten ser framtiden ljus och spännande ut för Mastec Solutions och vi söker nu en driven och målinriktad Produktionsledare.

Som Produktionsledare är ditt uppdrag att leda och utveckla ditt produktionsavsnitt och personal och bidra till en effektivitet, arbetsglädje, kundfokus och ständiga förbättringar. Vi har inget emot att du är i början av din yrkeskarriär. Kanhända jobbar du idag som Teamledare och känner att det är dags att kliva in i en större roll med större ansvarsområden.

I rollen får du ansvar för produktionsverksamheten mestadels bestående av kvalificerad montering. Du erbjuds en tjänst i en organisation med framåtanda och du leder din avdelning tillsammans med dina medarbetare och tekniker. Din närmsta chef är Produktionschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Ledning och styrning av löpande produktion och leveranser.
  • Personalarbete.
  • Förbättringsarbete.
  • Kvalitetsarbete.
  • Arbetsmiljöarbete
Det är förstås bra om du har lämplig eftergymnasial utbildning, tex. YH inom Produktionsledning, Logistik. Några års erfarenhet från produktionsledning är viktigt och att du nu känner dig redo att axla en roll som Produktionsledare. Dörren är öppen öppen även för dig som är i början av din karriär - Det viktigaste är inte vad du gjort, utan vad du kommer att göra!

Kunskaper om förbättringsarbete är viktigt, liksom stort intresse för personalarbete. Svenska språket behöver du hantera med lätthet i tal och skrift.

Som ledare söker vi dig som är samarbetsinriktad med stort fokus på resultat, problemlösning och kundbehov. Du brinner för förbättringar och utveckling och är bra på att omsätta egna och andras idéer till konkreta handlingar.

Mastecs värdeord vill vi ska kännas självklara för dig: Passion - Kundfokus - Respekt

Placeringsort: Vaggeryd.

Anställningsform: Heltid, tillsvidare, dagtid.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 31 okt på www.codeq.se under rubricerad tjänst.

I denna rekrytering samarbetar kunden med Codeq AB. För mer information är du välkommen att kontakta Christer Johansson, 0706 - 70 25 85, eller Magnus Ryberg 0370 - 123 00.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mastec AB är en privatägd koncern med flera anläggningar i södra Sverige, samt i Polen. Mastec agerar som underleverantörer i större industriprojekt från idé och produktutveckling till serietillverkning och montering. Mastec erbjuder skärande bearbetning i metall och plast, avancerad svetsning och bockning av plåt, men även ytbehandling och formsprutning av plast.

Samtliga enheter arbetar i enlighet med ISO 9001/14001.

Visionen är att vara världsledande där vi verkar.

Mastec Solutions AB i Vaggeryd utför montering i små och medelstora serier, i små och stora format. Montering av mekanik, hydraulik, pneumatik samt elFöretaget verkar i flera olika branscher; Entreprenad, Försvar, Industri och Energi/Miljö.

Enheten i Vaggeryd är i kraftig expansion och består i dagsläget av ca 80 medarbetare och en budgeterad omsättning på 250 milj.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 nov 2021
Ort
Vaggeryd
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Produktionsledning

Inga fler liknande jobb tillgängliga