Styrkonstruktion · Publicerad Igår 08:34

Med "fulla orderböcker" och många intressanta kundprojekt befinner sig Styrkonstruktion i ett intressant skede och behöver förstärka med ytterligare en engagerad medarbetare.

Vi söker en skicklig "automationare" och är öppen för dig oavsett var du befinner dig i den yrkeskarriär. Tjänsten anpassar vi utifrån din nuvarande kompetens och dina intressen. Självklart välkomnar vi dig som är "senior" i rollen, men har heller inget emot om du är i början av din karriär.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • PLC-programmering från uppstart till färdigt projekt
  • System- och kundansvar för tilldelade projekt
  • Idrifttagning.
  • Teknisk problemlösning och kommunikationslösningar kopplade till levererad utrustning.
  • Förbättringar avseende avdelningens rutiner och processer
Vi vill att du som söker har arbetat som programmerare, eller industrielektriker/serviceelektriker och därmed har god kompetens inom automation, PLC, felsökning och driftsättning av maskinutrustning. Utbildning inom automation är förstås bra, men inget krav. Kunskaper i teknisk engelska är viktigt. Du är dessutom praktikern som vänder problem till lösningar på plats hos våra kunder. Vi förutsätter att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Styrkonstruktion är ett företag med korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka sin vardag. Vi vill därför att du är initiativtagande, flexibel och är bra på samarbete. Du bidrar till god stämning hos kollegor och hanterar våra kunder professionellt, bl.a. genom bra kommunikation och hög service. Andra viktiga egenskaper är att du är bra på problemlösningar och har hög förmåga att leverera kvalitet och resultat.

Arbetstider: Dagtid. Du kommer frekvent att delta vid driftsättningar, främst i regionen, men även runt i Sverige och utomlands, vilket förutsätter att du både har möjligheter till och värdesätter resor i tjänsten.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Information Christer Johansson, 0393 - 77 99 95, alt Magnus Ryberg, 0370 - 123 00.

Tillträde Enligt överenskommelse

Ansökan Tjänsten söker du senast 2021.05.30 på www.codeq.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Styrkonstruktion är ett väletablerat teknologiskt och innovativt företag inom industriell styrteknik för automationslösningar. Våra kunder är lokala företag och ledande europeiska företag inom fordons-, verkstads- och processindustrin. Våra framgångar på marknaden kan sammanfattas i orden kvalitet och tradition. Vi har kompetens, erfarenhet och resurser.
Vi finns i Vaggeryd och har tillgång till lokaler och kompetenta resurser/ samarbetspartner. Våra tjänster anpassas i nära samarbete med kunden. Vi erbjuder allt från unika och skräddarsydda projekt utifrån kundens egna underlag till standardiserade systemlösningar för process- och maskinstyrningar, där samarbetet kan sträcka sig över stora serier och långa perioder
Företaget omsätter ca 40milj SEK och har drygt 20 anställda.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 maj 2021
Ort
Vaggeryd
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga