Styrkonstruktion · Publicerad 18 okt

Med tydliga ambitioner om tillväxt befinner sig nu Styrkonstruktion i ett intressant skede. Vi behöver nu förstärka organisationen med ytterligare en engagerad medarbetare.
Tjänsten som Programmerare erbjuder en bredd av intressanta arbetsuppgifter där du i nära samarbete med kunderna arbetar med maskinprojektering - programmering -idrifttagning. Att arbeta hos Styrkonstruktion innebär frihet under ansvar där du ges stora möjligheter att påverka verksamhet och på egen hand planera och genomföra dina uppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Delta i utvecklingsprojekt och konstruktionsarbete.
  • PLC-programmering.
  • Maskinprojektering.
  • Idrifttagning.
  • Kundansvar inom PLC.
Kvalifikationer:
Vi vill att du som söker har arbetat som programmerare eller industrielektriker/serviceelektriker och därmed har god kompetens inom PLC, felsökning och idrifttagning av maskinutrustning. Utbildning inom automation är värdefullt och har du dessutom kunskaper i robotprogrammering så är det ett plus.
Kunskaper i teknisk engelska är viktigt.

Personliga egenskaper:
Som person vill vi att du är "lagspelare", kvalitetsmedveten, flexibel och en duktig problemlösare. Andra viktiga egenskaper är att du trivs "ute på fältet" och att du på ett professionellt och affärsmässigt sätt kan hantera kundrelationer.

Arbetstider: Dagtid. Du kommer frekvent att delta vid idrifttagningar runt om i världen, vilket förutsätter att du både har möjligheter till och värdesätter utlandsresor i tjänsten.
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde Enligt överenskommelse
Ansökan Tjänsten söker du senast 2016.11.05 direkt på www.codeq.se.
Information Christer Johansson, 0393 - 77 99 95, alt Sören Holmlind, 0706 - 70 25 52.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Styrkonstruktion är ett automationsföretag som utför helhetslösningar omfattande konstruktion, tillverkning, maskinmontage, programmering och idriftsättning. Styrkonstruktion utför byggnation av automatikskåp, skapar ritningskonstruktioner i Cad och programmerar PLC-program.
Styrkonstruktion är en flexibel organisation som lätt anpassar sig utifrån kundbehov. Tillgängligheten är hög i produkter och tjänster, som dessutom är enkla att använda.
Kunderna är ofta lokal/regionala. Vi följer i allt större omfattning våra internationella kunder ut i världen.
Företaget omsätter ca 25 milj SEK och har ca 20 anställda.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga