Green Landscaping · Publicerad 4 okt

DITT NYA ARBETE
Vi söker en arbetsledare med erfarenhet av arbete inom grönyteskötsel och parkmark. Du kommer att arbeta i norra Stockholm, området runt Vallentuna och Åkersberga. I arbetsuppgifterna ingår den dagliga styrningen av ett arbetslag på runt åtta anställda samt den långsiktiga planeringen av verksamheten på entreprenaden under årets alla säsonger.

Som arbetsledare ansvarar du för att på ett kundfokuserat, ekonomiskt och kvalitetsmässigt sätt samordna och säkerställa leveransen så att kundens önskemål gentemot Green Landscaping uppfylls.

Huvudansvaret är att arbetsleda, planera och fördela en arbetsgrupp inom entreprenaden i enlighet med avtal och bolagets riktlinjer och rutiner.

Anställningen är en tillsvidareanställning med provanställning, på heltid och lön enligt avtal.

Vem är du
Vi söker dig med erfarenhet inom mark- och trädgårdsskötsel och vinterväghållning. Utbildning från trädgårdsskola eller motsvarande samt minst fem års erfarenhet av trädgårdsarbete, minst tre år med arbetsledande arbetsuppgifter goda referenser är ett krav. Viss datavana behövs. B-körkort är ett krav.

Som person är du ansvarstagande, lyhörd, positiv, drivande och en god kommunikatör. Vi lägger stor vikt på personligt engagemang och samarbetsförmåga.

Vi söker dig som vill vara med och förändra och utvecklas i Sveriges grönaste företag. Vi erbjuder dig goda möjligheter, i en företagsmiljö där alla har viljan att göra ett bra jobb.

Stämmer det in på dig? Välkommen till oss på Green Landscaping!

Kontakt och ansökan
För mer information om tjänsten kontakta gärna Måns Lövendahl, 070-108 78 94.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi gör staden skönare. Green Landscaping är Sveriges ledande företag på att skapa och sköta utomhusmiljöer som människor trivs i. Vi arbetar med utemiljöer. På alla nivåer och alla tider på året. Vi förädlar våra kunders utemiljö genom att bygga och sköta enligt våra gröna ideal. Från markanläggning, grönytor, träd- och skogsvård till sport- och fritidsanläggningar, gator och vägar och vintertidens snö- och halkbekämpning. Sedan våren 2018 är vi börsnoterade på Nasdaq First North.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga