Hemfrid · Publicerad Igår 12:10

Vår tillväxtresa fortsätter och nu söker vi en Bemanningschef till team Täby/Roslagen. I din roll arbetar du främst från vårt kontor vid Mariatorget, men är även ute och träffar din personal på fält som i detta fall arbetar i Roslagen.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som bemanningschef söker vi dig som har erfarenhet som ledare och trivs med ett operativt arbete i högt tempo. I din roll har du ett personalansvar för ca. 40 hemfridare (städare) som arbetar hos våra kunder i Åkersberga samt Vallentuna. Mycket av den dagliga kontakten sker via samtal och sms då du arbetar från vårt huvudkontor vid Mariatorget. I din tjänst ser vi dock att du är ute på fältet och träffar din personal på veckomöten och vid behov. Du rapporterar till områdeschef som är kundansvarig för de kunder som din personal arbetar hos, tillsammans med områdeschef arbetar ni mot måltal så som omsättning, TB1, kundavslut och sjukfrånvaro. Områdeschef i sin tur rapporter till Regionchef.
En stor del av din tjänst innebär även personalplanering genom schemaläggning på kort samt lång sikt. Du kommer ta morgonens varierande utmaningar och ersätta vakanser, kommunicera ut nya städuppdrag till dina hemfridare och informera våra kunder kring eventuella förändringar. På lång sikt kommer du planera semestrar, planera in Hemfridare hos nya kunder och se till att vårt resursbehov matchar vårt kundinflöde.

Vi letar efter dig som

Vi söker dig som känner lika stort engagemang för att dina kunder ska bli nöjda som att ditt team ska vara motiverat. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är målinriktad, strukturerad, driven och har en god personlig mognad. Utöver detta ser vi gärna att du har:
  • Erfarenhet från en ledande befattning och känner dig trygg i rollen som chef
  • Har erfarenhet från servicebranschen
  • Har B-körkort
  • Vill jobba på ett företag under tillväxt, där det händer saker hela tiden
  • Trivs i en tjänst med hög arbetsintensitet
  • Meriterande om du besitter en eftergymnasial utbildning inom relevant område

Vi erbjuder

  • Personlig utveckling i service och ledarskap
  • En mångkulturell organisation med stor trovärdighet på marknaden
  • Att vara med på Hemfrids tillväxtresa att ta tjänster i hemmet till nästa nivå
  • Självfallet har vi också kollektivavtal, friskvårdsbidrag, personalrabatter, sociala aktiviteter och tillämpar individuell lönesättning
Övrig information

Tjänsten är på heltid 100 % och arbetstiden är förlagd måndag-fredag 07-16. Vi sitter i härliga lokaler på Rosenlundsgatan 13 vid Mariatorget. Utöver din tjänst på kontoret kommer du även vara ute hos din personal på fältet (i detta fall Roslagen).


Ansökan


Har du kommit såhär långt? Då låter kanske ovan beskrivning som något för dig! Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jessica Magnusson: jessica.magnusson@hemfrid.se.

Välkommen till Hemfrid!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
29 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Personalchef
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga