Nexer Recruit · Publicerad 16 nov 2021

Våra befintliga kunder fortsätter att visa oss ett stort förtroende och vi har fått ett fint mottagande även hos nya kunder. Detta är vi självklart stolta över. Det är ett gott betyg för företaget, vilket också bådar gott för framtiden.

Vi vill nu stärka upp vårt team med fler som vill bidra till vår fortsatta utveckling och söker därför supporttekniker till vår IT-avdelning.

Din vardag
I denna roll har du ansvar för företagets IT-support (första linjen). Du säkerställer att alla användare får den hjälp och stöd de behöver i företagets IT-system. Vidare ansvarar du för att ta emot, hantera och prioritera inkomna supportärenden och att användarna känner att kontakten med IT-support är en personlig och trygg upplevelse.

Du kommer aktivt att ta del av den systemdokumentation som finns och söka information för att försöka lösa ärenden. Utöver detta ansvarar du för inköp, installation, driftsättning och underhåll gällande klientutrustning. Det är en omväxlande vardag så du behöver vara flexibel och snabbtänkt och ha möjlighet att prioritera.

Vem är du?
Du är en utpräglad serviceperson med god förmåga att jobba effektivt i team och projekt. Det är meriterande om du har minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men det är inget krav.

Vi ser helst att du har goda kunskaper och erfarenhet av Microsoft-miljöer samt av Citrix, VMWare, nätverk, backup och IT-säkerhet. Du har förmågan att se hela verksamheten och ditt eget ansvarsområde på ett processorienterat synsätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av beställarrollen, kravrollen och uppföljning inom IT-drift.

Vi ser att du har
  • Relevant akademisk utbildning eller motsvarande kunskaper
  • God förmåga att uttrycka sig på svenska såväl i tal som i skrift.
  • Förmågan att obehindrat kommunicera med leverantörer på engelska.
Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Vedum Kök & Bad med Nexer Recruit och du kommer bli anställd hos Vedum Kök & Bad.

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer 0730-846816 eller via e-post stefan.larsson@nexergroup.se.

Vår ambition är att tillsätta tjänsten snarast och har satt 2021-11-28 som sista ansökningsdatum. Vi tillämpar dock löpande urval så vänta inte med att sända in din ansökan. Se länk nedan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. Vi utvecklar och tillverkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring. Vedum grundades 1919 av Viktor Lindberg.

Bolaget ägs idag av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson och är Sveriges största familjeägda företag i sin bransch, med runt 460 medarbetare och med en årlig omsättning på cirka 765 miljoner kronor. Fabriken och huvudkontoret finns fortfarande kvar i det lilla västgötska samhället Vedum, där allting började för över 100 år sedan.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Vara
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga