Reliefed · Publicerad 8 mars 2021

Vill du att morgondagens produkter ska tillverkas med positiv inverkan på vår planet? Vi har tekniken! Hjälp oss sprida den i rollen som Sales & Business Development Executive. Reliefed Technologies erbjuder en betydelsefull, utmanande och utvecklande tjänst, där dina affärsmässiga insatser ger oss genomslagskraft och ökad räckvidd. Reliefed är ett Deep Tech bolag som med en ny unik 3D-teknik skapar designfrihet och möjliggör att vi förändrar framtiden för produktionsindustrins ekosystem. Vår 3D-teknik utmanar tung industriteknik och främjar nya tankesätt i idé, koncept- och designfaserna för nästa generations produkter och lösningar.

RELIEFED TECHNOLOGIES & OM TJÄNSTEN
En gemensam målbild för oss på Reliefed är att framtidens tekniska lösningar ska ha en mer positiv inverkan på vår planet. Vårt självklara WHY är att skapa förutsättningar för en bättre hälsa och miljö - nytänkande med designfrihet samt produktinnovation på högsta nivå. Ambitionen är att ge våra kunder och deras slutanvändare förutsättningar att bidra till miljövänligare massproduktion och slutprodukt. Reliefed vision är att minska CO2-utsläpp med 1% globalt!

Reliefed är i början av en unik Deep Tech resa med sikte att sätta en ny global standard för 3D-massproduktion. Tjänsten förutsätter att du motiveras av komplex försäljning med långa säljcykler, flera beslutsfattare, strategiskt resonemang och ett brett tekniskt tänk, samt affärskommunikation på hög nivå - ROI.

Reliefeds fokuskunder verkar inom tillverkningsindustrin, främst fordonsindustri och byggmaterial. Befintliga och potentiella kunder finns främst i Europa, samt delvis i övriga världen, därför ser vi att du både vill och har möjlighet att resa i tjänsten. Din affärsengelska är mycket god och självklart känner du dig trygg med att arbeta internationellt, både i samband med digitala och fysiska möten.

Som Sales & Business Development Executive blir du en nyckelperson i vårt växande försäljnings- och affärsutvecklingsteam som utgår från huvudkontoret i Varberg. Tillsammans med Mikael Eklund, VD och ägare ansvarar du för att ta fram försäljningsstrategier, skapa nya affärsmöjligheter i prioriterade marknader och att utveckla hållbara kundrelationer. Med kraftiga tillväxtstrategier och en tydlig ambition om att vara i framkant, söker vi nu efter dig som är redo att skala upp vår verksamhet genom att utmana konventionellt tänkande och implementera vår 3D-teknik hos våra kunder på en global marknad

Vi behöver dig som vill:
 • Förstå dina kunders utmaningar och erbjuda 3D tekniska lösningar som skapar designfrihet och möjliggör massproduktion.
 • Bidra till framtidsutveckling genom at nyttja ditt innovativa intresse och tekniska tänk.
 • Skapa kundbehov och erbjuda nya kundanpassade koncept med hjälp av vårt konceptuella SWAT-team.
 • Lägga grunden för en hållbar affärsstrategi med mål om go-to-market, primärt för den europeiska marknaden.
 • Sträva efter att uppnå våra ambitiösa försäljnings- och tillväxtmål genom nya kunder och partners.
VI SER ATT DU:
 • har ingenjörsbakgrund och flera års erfarenhet av försäljning inom något av våra fokusindustrier; byggmaterial och fordonsindustri
 • drivs av komplex försäljning och att uppnå affärsframgång tillsammans med våra kunder
 • är nyfiken och har ett brett tekniskt tänk med förmåga att modulera affären
 • arbetar affärsmässigt och gärna bygger business case med kunden - ROI
 • har erfarenhet från projektledning och internationellt arbete
 • kan och vill resa i tjänsten, samt bor i Göteborg eller nära Reliefeds kontor i Varberg
 • gärna lär av och delar kunskap med dina kollegor, samt bidrar till affärs- och utvecklingsglädje
 • vill vara en del av en rörelse som har en positiv inverkan på vår planet
 • har på rätt ställe och vill tillhöra ett genuint gäng, där alla bidrar till ett positivt arbetsklimat
ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Samtliga ansökningar behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och intervjuer genomförs under vecka 15-18. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt och vid eventuella frågor når du enklast Kajsa via e-post: kajsa.sanden@salesonly.se. alt via mobil: +46 735 21 65 31. Varmt välkommen!

OM Reliefed Technologies


Sökord: "Sales & Business Development Executive", sales manager", Sales, "Sales Executive", Account Manager", AM, KAM, "Key Account Manager", "Deep Tech", Hightech, 3D, beräkning, innovation, försäljning, produktutveckling, designfrihet, kundansvarig, säljtjänst, ROI, SalesOnly, Försäljning, Reliefed, business, byggmaterial, fordonsindustri, OEM, tillverkningsindustri, "teknisk säljare", försäljningsingengör
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
30 apr 2021
Ort
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga