SJR · Publicerad 10 nov 2021

Vill du vara med och utvecklas i ett snabbväxande produktionsbolag inriktat mot livsmedel? Har du ett stort intresse för livsmedelsproduktion, industri och tillverkning? Vill du ta chansen att vara delaktig i uppbyggandet av en organisation i förändring? Bayn Production AB söker nu dig som är van vid löpande redovisning och sugen på att ta dig an nästa utmaning i din karriär.

Om tjänsten
Vi söker en redovisningsekonom som vill jobba deltid på 50% i Varberg. Arbetet är förlagt under dagtid men är flexibelt att anpassas efter önskemål om arbetstider och dagar.

Som redovisningsekonom kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att arbeta med bolagets löpande redovisning. Du kommer att upprätta månadsavstämningar och göra självständiga månadsbokslut. I rollen ingår även att sköta löner för ca 20 medarbetare i fabriken. Du arbetar nära verksamheten och har ett tätt samarbete med bolagets VD. Du rapporterar till koncernens CFO.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet av redovisningsarbete, förslagsvis från en roll som redovisningskonsult. Du behöver vara duktig i Excel för att kunna skapa och ta fram rapporter och har du erfarenhet från affärssystemet Fortnox är det meriterande. Det är även meriterande ifall du har arbetat i producerande verksamhet eller med livsmedel tidigare.

För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är en självgående person som gärna driver processer framåt och tar ansvar för dina uppgifter. Vidare är du kommunikativ och gillar att ha många kontaktytor i ditt arbete.

Detta är en tjänst som passar dig som vill komma in i en spännande organisation. Du får möjlighet att hitta dina egna rutiner och processer, du är fri att skapa dina egna förutsättningar för att lyckas i rollen. Du arbetar nära verksamheten samtidigt som bolaget tillhör en stor koncern.

Om Bayn Production AB

Bayn Production AB är en är en produktionsanläggning av godis och snacksprodukter baserad i Varberg med en lång erfarenhet och kompetens vilket erbjuder ett fullskaligt godissortiment av olika slag. Här omsätts morgondagens tankar från idéer till verklighet när vi skapar framtidens sockerreducerade livsmedel och nya FMCG-produkter. Bayn Production är ett dotterbolag till Humble Group AB och ingår därmed i koncernen Humble Group. Humble Group AB är noterade på Nasdaq First North i Stockholm sedan 2014.

Ansökan
I denna rekrytering har Bayn Production valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofia Erikson på 070-471 59 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-12-01. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 dec 2021
Ort
Varberg
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga