Scorett Footwear AB · Publicerad 23 nov

Om tjänsten

Vi kan nu erbjuda en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta som fotograf, som brinner för marknadsföring och som vill vara del i en arbetsgemenskap med högt tempo och mycket kreativitet.

I rollen som fotograf kommer du framförallt arbeta med produktfoto och retusch. Du kommer att förbereda och fotografera alla delar av vårt sortiment; skor, accessoarer och kläder.
Bilderna används sedan på vår hemsida, E-handel och inom vår marknadsföring. Även andra typer fotouppdrag ingår ex. olika typer av modellfotografering, inspirationsbilder,Instagram etc.

Utöver fotograferingsarbetet, som kommer utgöra ca 50 % av tjänsten, så kommer du arbeta som marknadsassistent på vår marknadsavdelning. Där kommer du bistå vår produktionsledare, marknadskoordinatorer och webbredaktörer.

Bakgrund och kvalifikationer

Vi söker dig med kunskap och erfarenhet av fotografering och retuschering. Du bemästrar Adobes kreativa program, framförallt Photoshop. Vi tror även att du är en van användare av sociala medier. Som person har du ett stort personligt engagemang där du brinner för skor och mode och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är mån om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Du är nytänkande och kreativ och sprider massor av härlig energi.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Scorett-gruppens huvudkontor i Varberg. En del resor kan ingå i arbetet varför körkort är ett krav. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, bifoga gärna någon form av portfolio.

Kontaktperson

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Adam Svensson, produktionsledare; adam.svensson@scorett.se

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scorett-gruppen är en av Sveriges ledande skokedjor inom detaljhandeln. Vi arbetar med att till varje säsong ta fram ett attraktivt sortiment med mycket hög kvalitet, trendfaktor och god komfort för både herr och dam. Vi ger alla medarbetare god produktkompetens och chans till utveckling och karriär – vilket är nyckeln till vår framgång. Vi arbetar också för en hållbar utveckling!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga