Ahlsell · Publicerad Idag 00:00

Trivs du att arbeta med relationsorienterad försäljning med inriktning inom el? Ahlsell söker butikssäljare!

Till Ahlsells butik i Vårgårda söker vi nu dig som trivs i en säljande roll inom el och elinstallation. I gengäld kan vi erbjuda en teamorienterad arbetsplats där stora utvecklingsmöjligheter finns!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är företaget som sätter kunden i fokus vilket gör vår personals engagemang till en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna. Atmosfären är kamratlig och möjligheter att utveckla sin egna kompetens ses som en självklarhet. Du erbjuds att arbeta i en stor och expanderande organisation.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Butiksförsäljning inom samtliga områden
  • Plocka ihop ordrar
  • Rådgivning till kunder
  • Godsmottagning
  • Uppackning av varor
  • Kassatjänst
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen innebär också att ha övergripande koll på hur butiken ser ut, att skylta och följa upp kampanjer. Du har ett huvudsakligt ansvarsområde inom el men kommer att vara behjälplig inom alla segment, som är utöver el, VVS, Ventilation, Isolering, Kyl, VA, Bygg, Verktyg & Maskiner och Personlig skyddsutrustning.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden ligger förlagd vardagar mellan 7-16, beroende på schema. På plats finns kompetenta kollegor i ett mindre team med en närvarande och operativ Butikschef. På enheten sitter även innesäljare för de olika segmenten.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har en bakgrund inom försäljning, gärna i butik. Du har en dokumenterad erfarenhet inom el och elinstallation. Meriterande med tidigare försäljning av installationsprodukter mot installatörer. Du bör ha stort intresse för byggbranschen.

Rollen som butikssäljare på Ahlsell innebär att du bygger upp samt förvaltar många kunders förtroende och att du trivs med att skapa långsiktiga relationer då många av våra kunder kommer till oss dagligen. Då det är en renodlad proffsbutik ställer det krav på ditt intresse för produkterna såväl som att du trivs med att ge service och guidning genom butiken.

Du trivs att arbeta teamorienterat och att supporta dina kollegor i allehanda förekommande butikssysslor. Är du dessutom resultatorienterad och har ett naturligt driv att göra affärer så är det här tjänsten för dig!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har Ahlsell valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Rekryteringen hanteras av
TNG