Autoliv Sverige AB · Publicerad 29 sept

Vill du vara med och rädda liv? Vill du arbeta i en internationell organisation som ligger i framkant med teknikutveckling och produktion av säkerhetssystem för personbilar? Då ska du söka möjligheten att arbeta som HR Business Partner hos oss!

Arbetsuppgifter
Vi utökar vår HR-funktion och söker ytterligare en HR Business Partner till vårt team i Vårgårda. I denna roll arbetar du brett inom HR-området i en föränderlig internationell organisation. Du arbetar nära verksamhetens chefer på ett konsultativt sätt med HR-processer såsom Employer Branding, rekrytering, introduktion, fackliga relationer, lönerevision, rehabiliteringsarbete, personalavveckling.

I arbetet ingår även stöd till verksamheten inom bla. verksamhets- och chefstöd/utveckling, bemanningsplanering, förändringsstöd, teamutveckling och
Performance Management. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Tillsammans med kollegorna på HR-funktionen driver du olika projekt i syfte att utveckla och effektivisera verksamheten.

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen har du:
  • Högskole-/universitetsexamen inom HR
  • Minst 5 års erfarenhet av ett brett kvalificerat HR arbete.
  • Goda arbetsrättsliga kunskaper samt erfarenhet av fackliga förhandlingar.
  • Erfarenhet av att driva förändringsarbete.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Personliga egenskaper:
  • Du har en proaktiv approach, tar egna initiativ och driver dina aktiviteter framåt.
  • Förmåga att bygga och bibehålla förtroendefulla relationer
  • Du är lyhörd och en kommunikativ lagspelare, men även har förmåga att arbeta självständigt
Autoliv värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Karin Merits, HR Country Manager Sweden, tel 0322-626189

Fackliga företrädare
Fackliga företrädare är Karin Holmquist för Sveriges Ingenjörer tel 0322- 667724 och Veronica Östman för Unionen tel 0322-667467.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan i form av personligt brev, CV och betygsutdrag senast 2016-10-31. Ansök snarast då vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga