Villeroy & Boch Gustavsberg AB · Publicerad 29 nov

Villeroy & Boch söker en drivkraftig Controller som lockas av en bred roll där rätt person får stora möjligheter att påverka innehållet och utvecklingen i tjänsten. Du som Controller kommer att stödja och supportera Villeroys & Boch Gustavsbergs produktionsenhet inom Bath & Wellness i Vårgårda med budgetering, uppföljning, ekonomiska beräkningar och analyser samt fungera som ett stöd för övriga delar inom verksamheten. Tjänsten är placerad i Vårgårda, men du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor på våra övriga kontor i både Sverige och Tyskland. Det är en stor fördel möjlighet till omgående tillträde.

Ansvarsområde

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Controller kommer att vara
  • Månadsbokslut och månadsrapportering för produktionsverksamheten
  • Budget och prognosarbete
  • Ekonomisk uppföljning och analyser
  • Diverse ad hoc-analyser
  • Sammanställning, uppföljning och analys av nyckeltal
  • Produktkalkyler
  • Uppföljning av investeringar
  • Utveckling/underhåll av SAP-rapporter
  • Analys av inköpspristrender
  • Sammanställning och presentation av relevant statistik


Kvalifikationer och erfarenhet

Till rollen som controller söker vi dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi, gärna med inriktningen industriell ekonomi eller liknande. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av produktionsekonomi och/eller som controller. Du har goda kunskaper och förståelse för ekonomistyrning, rapportering av företagsekonomiska frågor och uppföljning samt utredningsarbete av verksamhet, inklusive budget- och prognosarbete. Har du kunskap inom SAP eller liknande större affärssystem är det en fördel. Du är vass inom Excel och är en van användare av resterande MS Office-paketet. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att trivas och vara framgångsrik i rollen som controller är du en person som har ett stort engagemang, brinner för det du gör och tar personligt ansvar för att nå mål. Du levererar hög kvalitet, har en god förmåga att se samt komplettera med information för att skapa helheten men kan också analysera frågor och bryta ned dem i sina beståndsdelar när det krävs.

Du vill utveckla och förbättra processer samt har en god problemlösningsförmåga. Du är inte rädd för att våga ifrågasätta om det behövs. Rollen ställer också krav på ett självgående och flexibelt arbetssätt samt att du trivs med att arbeta i en organisation med högt tempo där du får möjlighet att utveckla din arbetsroll. Du ser heller inga problem med att rollen innebär en viss del administration.

Placeringsort: Vårgårda

Om Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Villeroy & Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår varumärkena Gustavsberg och Villeroy & Boch, som har fokus på alla produkter inom badrummet, t ex WC, tvättställ, blandare, badrumsmöbler och badkar. Gustavsbergsgruppen har idag ca 400 medarbetare och omsätter ca 1 miljard SEK. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy & Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar.www.gustavsberg.se / www.villeroy-boch.com


I denna rekryteringsprocess samarbetar Villeroy & Boch Gustavsberg AB med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Eva Leinemar på 070-824 12 20. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Financial controller, Accountant, Accounting Manager, Accounting specialist, Controller, Business Controller, Finance manager, Business analyst, Group Controller, Production controller, Agresso, verksamhetsekonom, verksamhetscontroller, affärscontroller, regionscontroller, redovisningsekonom, redovisningsspecialist, produktionscontroller, projektcontroller, divisionscontroller, prognostisering, analytiker
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Meritmind AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga