BabyBjörn AB · Publicerad 8 nov 2021

BabyBjörn är ett attraktivt företag som med högkvalitativa produkter och ett starkt varumärke erbjuder småbarnsföräldrar världen över produkter som bidrar till en enklare och roligare vardag. BabyBjörn utökar organisationen med en Textilingenjör/-tekniker - en intressant tjänst för dig med med intresse och kompetens för att kombinera textilteknologi med tillverkningsprocesser.

Du erbjuds en entreprenöriell arbetsplats med korta beslutsvägar och en företagskultur som kännetecknas av framåtanda, engagemang och omtanke.

Ditt huvudsakliga uppdrag blir att vara drivande och stödjande i den operativa delen av produktutvecklings- och produktionsprocessen gällande textila produkter. Arbetsinnehållet blir varierande och innebär bl.a.
  • Medverka i utvecklingsprojekt för såväl nya som befintliga textila produkter i sortimentet
  • Analysera och förbättra ledtider och kostnader på textila produkter.
  • Vara produktchef behjälplig med upprättande av tidsplaner för produktprojekt,
  • Färdigställa struktur- och operationslistor.
  • Samarbeta med produktchefer, sömnadsspecialister, produktionsplanering och producenter för frågor som rör textila produkter.
  • Dialoger med producenter angående ledtider och kostnader.
  • Upprätta och underhålla kostnadskalkyler för textila produkter.
Vi vill att du som söker har en textilinriktad bakgrund med några års erfarenheter från liknande roller. Då du främst arbetar nära produktionsorganisationerna är det viktigt att du har intresse och kompetens för att just kombinera textilteknologi med produktionsprocesser. Kunskaper om kostnadskontroller och logistik/flöden är andra viktiga områden.

Svenska och engelska behöver du hantera med lätthet i tal och skrift.

Som person vill vi att du är ambitiös, strukturerad och drivande och bra på att bygga samarbeten i organisationen med producenter, R&D, Produkt/Sortiment, Inköp, Kvalitet/Miljö etc. Ditt arbetssätt bör präglas av hög problemlösningsförmåga och kommersiellt tänk.

Placeringsort: Lanna

Anställningsform: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: Tjänsten söker du snarast, dock senast 5 dec via www.codeq.se under rubricerad tjänst.

Information: Rekryteringen görs i samarbete med Codeq som kan ge ytterligare information om tjänst och företag. Kontaktpersoner är Christer Johansson, 0393 - 77 99 95.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
BabyBjörn AB är ett svenskt familjeföretag med cirka 160 anställda i koncernen, som utvecklar, marknadsför och distribuerar barnprodukter, främst för åldersgruppen 0-3 år. Företaget grundades 1961 och sedan starten har fler än 30 miljoner barn burits i våra bärselar.

Utveckling och produktion sker i Europa, Nordamerika och Asien. Föregående år uppgick omsättningen till cirka 950 miljoner SEK och 95 % av försäljningen går på export till över femtio länder. Mer information finns på www.babybjorn.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 dec 2021
Ort
Värnamo
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Materialteknik

Inga fler liknande jobb tillgängliga