Codeq AB · Publicerad 6 okt 2021

En av våra kunder behöver en Operativ Lagerchef med tillträde snarast.

Vår uppdragsgivare befinner sig i en stor förändring där lagerverksamheten ska flyttas till koncernens centrallager och under denna period behöver man en erfaren ledare med god kompetens inom logistik.

Förutom att säkerställa att verksamhetsflytten kan genomföras så bra som möjligt är uppdraget att säkerställa att nuvarande verksamhet fungerar tills dess verksamheten flyttats.

Dina viktigaste kontaktpersoner för den operativa verksamheten är Teamledare och Ekonomichef och när det gäller flytten av verksamhet sker rapportering till koncernens projektledare.

Dina arbetsuppgifter är bl.a.
  • Att bistå och stötta Teamledare med den dagliga verksamheten.
  • Projektarbete som berör flytten.
  • Säkerställa bemanning.
  • Externa kontakter som berör verksamhet, t.ex. transporter/spedition.
  • Personalarbete.
Vi är på jakt efter dig som har god kompetens inom logistik som du skaffat dig genom relevant yrkeserfarenhet från en ledarposition på lager-/logistikföretag, alternativt tillverkningsindustrin. Goda kunskaper om affärssystem är en annan nyckelkompetens och har du dessutom vana av projektledning så är det ett plus.

Som person ser vi helst att du är en kommunikativ och engagerande ledare som är bra på problemlösning och att skapa goda relationer internt/externt.

Arbetstider: Dagtid

Placeringsort: Företaget finns i Värnamo kommun.

Anställningsform: Visstidsanställning hos Codeq Competence AB till mars 2022. Deltidsanställning är möjligt.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du snarast på www.codeq.se under rubricerad tjänst, Löpande urval tillämpas och tjänsten tillsättes snarast.

Information: Christer Johansson, 0393 - 77 99 95.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Codeq är en långsiktig kompetenspartner för medvetna kunder som inser att nyckeln till framgång är kompetent och engagerad personal. Vi levererar tjänster inom rekrytering och uthyrning och är en etablerad aktör inom ledarskaps- och organisationsutveckling. Vi har bred kompetens, men är specialister på tekniker, ingenjörer och ledare, vilket gör att våra kunder oftast är tillverkande företag och teknikföretag

Vi har kontor i Jönköping, Värnamo och Falköping.

Codeq grundades 2005 och ägs sedan 2021 av Huset Invest i Simonssongruppen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 okt 2021
Ort
Värnamo
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager

Inga fler liknande jobb tillgängliga