Glädjekällan · Publicerad 18 nov 2020

Vi förstärker verksamheten i Värnamo med ytterligare en handledare som vill bidra med vidare utveckling av en väl fungerande verksamhet.

Medborgarskolan region Öst driver daglig verksamhet i Värnamo, Västervik och Linköping för vuxna med funktionsnedsättning under namnet Glädjekällan. Det är en tillståndspliktig verksamhet som vänder sig till personkrets 1. All vår verksamhet har estetisk inriktning såsom skapande och musik.

Du har erfarenhet och kunskap att jobba med människor som har funktionsnedsättningar. Du är utbildad undersköterska eller motsvarande. Då vår verksamhet har estetisk inriktning är det meriterande, men inget krav, på att du delar verksamhetens intresse för sång, dans, musik eller andra uttrycksformer. Vi ser gärna att du har viss kunskap och förståelse för lagar, förordningar och styrdokument som gäller denna typ av verksamhet. Du hanterar svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Som handledare hos oss har du ett självklart intresse för arbetet med människor. Du är lyhörd för andras behov, har en god servicekänsla och är lätt att samarbeta med. Du är en person som bidrar och delar med dig av din energi och dina idéer. Du delar vårt humanistiska synsätt om allas lika värde.

Läs gärna mer om Medborgarskolan på medborgarskolan.se. Mer information om Glädjekällan hittar du på gladjekallan.se. Du kan även få insyn i verksamheten på Glädjekällans Instagramkonto; gladjekallan.varnamo.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN !

I denna rekrytering samarbetar Medborgarskolan/Glädjekällan med Codeq. För närmare upplysning om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90.
  • Placeringsort: Värnamo
  • Tillträde: Snarast, dock enligt överenskommelse.
  • Tjänstgöringsgrad: Tillsvidareanställning heltid. 6 månaders provanställning tillämpas.
  • Övrigt: Krav på uppvisande av utdrag ur belastningsregistret före anställning
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Medborgarskolan skapar mötesplatser för dem som söker kunskap, utveckling och upplevelser - och inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Medborgarskolan finns över hela landet och våra aktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Förutom traditionell folkbildning skräddarsyr vi även utbildningar för företag, organisationer och inom arbetsmarknadsområdet. Inom vår verksamhet ryms också förskole- och skolverksamhet.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga