Proton Finishing · Publicerad 21 juni 2021

Är du personen som vill vara med och utveckla vår logistikprocess?

Proton Finishing är inne i en tillväxtfas med stark utveckling med många spännande utmaningar. Ditt uppdrag blir att leda och vidareutveckla vår logistikfunktion med ständiga förbättringar mot mål om långsiktighet och enighet i vår logistikprocess.

Ditt uppdrag

Tjänsten är en nyckelroll i företaget med stora möjligheter att tillsammans med medarbetare och produktionsledning skapa effektiva flöden.

Du får en central roll som innebär att du leder affärsområdets logistikutveckling både internt och externt, utvecklingen sker i form av effektivisering av såväl material-, informations- som kommunikationsflöden i våra verksamheter samt genom anpassning, implementering och integrering med ERP och andra hjälpmedel. Här utöver vara deltagare i maskinella effektiviseringar som specialist på materialflöden och ERP. Det mesta arbetet drivs i projektform och din roll är oftast att vara projektledare.

Du ansvarar för att utforma övergripande strategier för logistikfunktionen och affärsutveckling genom utveckling av interna och externa värdeflöden. I rollen är uppföljning, analys och rapportering av mål/nyckeltal en naturlig del samt att vara affärsområdets huvudkontakt i IS/IT-frågor.

Att inspirera, motivera och utbilda medarbetare samt att säkerställa gemensamma rutiner och arbetssätt inom våra produktionsanläggningar är en viktig uppgift.

Dina kvalifikationer

Vi räknar med att du har kompetens motsvarande lämplig högskoleutbildning och tre till fem års erfarenhet från ledande logistikbefattning i tillverkningsindustrin.

God kompetens inom moderna affärssystem, affärsutveckling, Lean-principer och systematiskt förbättringsarbete är förstås viktigt, liksom att du hanterar engelska och svenska i tal och skrift. Projektledarkompetens ser vi som en viktig del och då gärna från fordonsindustrin. Har du kompetens i Jeeves så är det meriterande.


Personliga egenskaper


Som person är du förändringsbenägen, problemlösare som har lätt för att samarbeta. Du vill påverka och gör detta genom tydlig kommunikation och relationsbyggande.

Ditt erbjudande

Du erbjuds en intressant roll med stort ansvar och kommer att ha en viktig roll i utvecklingen av logistikprocess.
Proton Finishing är ett företag som erbjuder prestigelös anda och entreprenöriell atmosfär. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat. Våra värdeord är: Engagerad - Modig - Tydlig - Nyfiken

Arbetstider: Dagtid

Placeringsort: Värnamo, resor till de olika fabriksenheterna ingår.

Anställningsform: Tillsvidaretjänst.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: Tjänsten söker du omgående, dock senast 11 augusti direkt på www.codeq.se under rubricerad tjänst.

Information: Sören Holmlind, 0515 128 00
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Proton Finishing är en av Europas ledande ytbehandlare med kunder inom branscher som fordon, bygg och inredning.

Vi finns på fem orter i Sverige och arbetar idag inom ett flertal olika processer inom såväl korrosionsskyddande som dekorativa ytbehandlingar med högsta kvalitet.

Proton Finishing är en del av Proton Group, en privatägd industrikoncern med företag i fyra affärsområden. Läs mer om oss på protonfinishing.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 aug 2021
Ort
Värnamo
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga