Svenstigs Bil AB · Publicerad 30 okt 2020

Till Svenstigs Bil AB söker vi dig som vill axla rollen som Servicemarknadschef. Det är en spännande tjänst där du med affärsmässigt fokus jobbar med såväl strategiska som operativa frågor. Du kommer att leda och utveckla serviceverksamheten och försäljning av produkter och tjänster för eftermarknaden.

Elektrifiering, digitalisering, självkörande fordon, nya bränslen är exempel på omvärldsfaktorer som tydligt påverkar oss och ökar behovet av utvecklingsarbete. Vi söker därför dig som sätter kvalitet och kundnöjdhet i första rummet, drivs av utveckling och som har ett modernt ledarskap och rätt verktyg för att möta framtida kundbehov. Tillsammans med Verkstadschefer skapar ni en serviceverksamhet som fortsätter att utveckla Svenstigs höga kundnöjdhet och möter framtida kundbehov.

Som Servicemarknadschef är ditt främsta uppdrag att leda och utveckla organisation och verksamhet inom servicemarknad för personbilar och transportbilar och att uppnå mål och KPI:er/NKI:er. I rollen ingår övergripande ansvar för kvalitet/miljö och företagets ledningssystem. Du ansvarar förstås även för frågor i din organisation som berör arbetsmiljö, personal m.m. I ditt arbetsområde ingår verkstäder, skadeverkstad, kundmottagning och reservdelshantering. Som du förstår är detta en bred tjänst, men i ett företag med korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka.

Ditt närmsta team består Verkstadschefer och stabsfunktioner. I tätt samarbete med försäljningsorganisationen jobbar ni utifrån ett helhetstänk kring våra kunders mobilitet. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Vi vill att du har relevant högskoleutbildning, förslagsvis inom industriell ekonomi, logistik, maskin, kvalitet/miljö eller liknande. Minst fem års erfarenhet från liknande befattning är lämpligt där du skaffat dig en bred kompetens kring de områden som ingår i tjänsten. Erfarenheter från företag med egna produkter och/eller tjänsteförsäljning är värdefullt. Vi förutsätter att du har hög kompetens inom verksamhetsutveckling och framgångsrikt jobbat med förbättringsarbete. Intresse för fordon och branscherfarenhet är förstås ett stort plus.

Utöver din kompetens är dina personliga egenskaper oerhört viktiga. Hög affärsmässighet och resultatfokus är viktigt. Vi vill att du är en stark lagspelare med hög förmåga att etablera långsiktiga och starka relationer internt och externt. Som ledare vill vi att du är värderingsstyrd och kommunikativ och med stort driv skapar en organisation präglad av Glädje - Engagemang - Ärlighet.

Arbetstider: Heltid (dagtid)

Anställningsform: Tillsvidare

Placeringsort: Värnamo, samt Gislaved och Halmstad.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 2020.11.21 på www.codeq.se.

I denna rekrytering samarbetar Svenstigs Bil AB med Codeq. Frågor om tjänsten besvaras av Christer Johansson, 070 670 25 85, alt Daniel Segerfeldt, 070-810 73 90.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Svenstigs Bil AB är auktoriserade återförsäljare av Audi, Volkswagen och Skoda personbilar, Volkswagen transportbilar och Scania lastbilar. Vi finns representerade på fyra orter. Huvudkontoret finns i Värnamo och övriga orter som vi finns på är Gislaved, Smålandsstenar och Halmstad..

Förutom försäljning driver Svenstigs även en komplett servicemarknad för samtliga märken vi är återförsäljare för, samt för Seat personbilar.

Totalt har Svenstigs ca 150 anställda och omsätter ca 950 Mkr. Svenstigs Bil är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

www.svenstigs.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Värnamo
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga