Trelleborg Mixing Forsheda AB · Publicerad 11 okt 2021

Vårt utvecklingsteam behöver förstärkning, är du vår nya kollega?

Som materialutvecklare får du stor frihet och bredden i arbetet ger stor omväxling och det är en tjänst med många kontaktytor både internt och externt. Här får du jobba i den lilla flexibla organisationen som samtidigt har fördelen att ingå i en större organisation. Vi har i dag tre personer som är materialutvecklare och nu söker vi den fjärde, i teamet ingår även två labbtekniker. Teamet är koncernens kunskapsbank med detaljkunskap kring gummimaterial och process.

Dagarna ägnar du främst åt att:
  • Receptutveckling
  • Receptvård
  • Driva materialutvecklingsprojekt
  • Leda grupper/möten
  • Presentation
  • Analysera resultat och sammanställningar
  • Bistå organisationen med materialkunskap
Vi vill att du som söker har skaffat dig en bra teknisk kompetens genom Civilingenjörsutbildning kemi/polymerer/materialteknik alternativt högskoleutbildning med motsvarande ämnen. Meriterande om du har TSGF-examen. Vi tror att du har minst fem års erfarenhet från liknande roll.

Du behärskar svenska och engelska mycket bra i både tal och skrift samt goda IT kunskaper,

För att lyckas i rollen behöver du vara en innovativ problemlösare som gillar förbättringsarbete. Du är även kommunikativ och samarbetsinriktad när du i projektform initierar aktiviteter och driver verksamheten framåt.

I denna rekrytering samarbetar Trelleborg med Codeq AB. Information om tjänsten och företaget lämnas av Sören Holmlind, 0706 - 70 25 52.

Placeringsort: Forsheda

Tjänsten är heltid.

Ansökan senast 2 november via www.codeq.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Trelleborg är världsledande inom specialutvecklade polymerlösningar för nästan alla branscher i världen. Och vi befinner oss där vi är i dag för att våra talanger tagit oss dit. Trelleborg har den polymertekniska spetskompetens som gör innovation och tillämpning möjlig. Vi har ett nära samarbete med ledande varumärken inom industrin för att påskynda deras utveckling och driva deras verksamhet framåt - och på vägen dit forma industrin och de framsteg som kommer att gagna mänskligheten under många spännande år framöver.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 nov 2021
Ort
Värnamo
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga