Trelleborg Seals & Profiles · Publicerad 12 nov 2021

Till Trelleborgs Seals & Profiles i Värnamo söker vi en utvecklings- och målinriktad Manufacturing Manager med uppdrag att leda och utveckla verksamhet, organisation och personal präglad av effektivitet, arbetsglädje, kundfokus och ständiga förbättringar.

Tjänsten ingår i ledningsgruppen för Operations och du rapporterar till Operations Manager.

Du får helhetsansvar för en stor del av produktionsverksamheten med tillhörande personalfrågor. Du erbjuds en tjänst med fokus på utveckling i en organisation med framåtanda. Du leder jobbet tillsammans med ett antal Teamledare och Tekniker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Ledning och styrning av löpande produktion och leveranser.
  • Personalarbete; Organisations- och kompetensutveckling.
  • Förbättringsarbete och produktionsutveckling.
  • Säkerställa kvalitet.
  • Systematiskt arbetsmiljöarbete
Vi vill att du har lämplig eftergymnasial utbildning, några års erfarenhet från produktionsledning, och nu känner dig redo att axla en roll som Manufacturing Manager. Vi håller dörren öppen även om du är i början av din karriär - Det viktigaste är inte vad du gjort, utan vad du kommer att göra!

Kunskaper och förmåga att framgångsrikt arbeta med produktionsutveckling och förbättringsarbete är viktigt, liksom stort intresse för personalarbete och organisationsutveckling. Vi räknar med att du hanterar engelska och svenska i tal och skrift och har god teknisk kompetens. Intresse och förståelse för produktionsekonomi är viktigt.

Som ledare söker vi dig som är samarbetsinriktad med stort fokus på resultat, problemlösning och kundbehov. Du trivs med personalarbete och brinner för förbättringar och är bra på att omsätta egna och andras idéer till konkreta handlingar.

Placeringsort: Värnamo.

Anställningsform: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du på www.codeq.se under rubricerad tjänst.

I denna rekrytering samarbetar kunden med Codeq AB. För mer information är du välkommen att kontakta Christer Johansson, 0706 - 70 25 85.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Trelleborg är världsledande inom specialutvecklade polymerlösningar för nästan alla branscher i världen. Vi befinner oss där vi är i dag för att våra talanger tagit oss dit. Trelleborg har den polymertekniska spetskompetens som gör innovation och tillämpning möjlig. Vi har ett nära samarbete med ledande varumärken inom industrin för att påskynda deras utveckling och driva deras verksamhet framåt - och på vägen dit forma industrin och de framsteg som kommer att gagna mänskligheten under många spännande år framöver.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 dec 2021
Ort
Värnamo
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Produktionsledning

Inga fler liknande jobb tillgängliga