ABAX · Publicerad 1 nov

ABAX mission är "Solutions provider for the connected workspace". Tillsammans med Investcorp är ABAX Group en av de största aktörerna inom telematik och IoT (Internet of Things) på den Europeiska marknaden. Med smarta lösningar kopplar ABAX samman din arbetsplats. ABAX tjänster ökar produktiviteten för företag, sänker kostnader, ger översikt och ökar prestationen för chefer och medarbetare. ABAX Group har 450 anställda och kontor i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannien, Nederländerna, Tyskland, Polen och Kina. Huvudkontoret finns i Larvik, Norge.

Är du driven, resultatinriktad och duktig på att bygga relationer? Vill du arbeta i en av Skandinaviens mest stimulerande och inspirerande arbetsmiljöer? Då ska du söka tjänsten som Säljare hos ABAX!

ABAX hjälper företag att effektivisera sin verksamhet genom digitalisering. ABAX egenutvecklade molntjänster har fler än 240.000 användare, vilket gör ABAX till marknadsledare. Våra viktigaste produkter är digitala körjournaler för företagsbilar och GPS-spårning för maskiner och verktyg.

Vad vi erbjuder!
Vi erbjuder dig en arbetsplats med engagerade och motiverade kollegor. I ABAX finns stora möjligheter att få växa och utvecklas i en framtidsbransch. Inspirerande samtal och möten med kunder och kollegor från hela världen kommer att bli en del av din vardag. ABAX mål är att ha nöjda och engagerade medarbetare. Det innebär bland annat att vi erbjuder branschens bästa anställningsvillkor.

Hur ser din arbetsdag ut?
Sverige är vår näst största marknad och vår kundstock växer för varje dag. Vi behöver nu förstärka vårat kontor i Västerås med fler säljare i världsklass. Som innesäljare arbetar du med digitala verktyg och telefon för att presentera marknadsledande och användarvänliga system med tydliga produktfördelar. Som fältsäljare jobbar du som resande säljare med hela Sverige som marknad. Våra kärnvärden först, lönsam och entusiastisk genomsyrar hela vår verksamhet.

Vem är du?
Vi vill att du har tidigare erfarenhet av försäljning inom B2B. Vidare söker vi dig som med stor nyfikenhet, noggrannhet och stark drivkraft tar dig an ditt arbete. Du brinner för att prata med olika människor, är strukturerad, förstår vikten av att arbeta proaktivt och har förmågan att själv leda och organisera ditt arbete, samtidigt som du också trivs med att arbeta i team. Det är en självklarhet att du tycker om kundkontakter, och att du är både affärsmässig och gillar att jobba i ett högt tempo. Du är en god kommunikatör som formulerar dig väl, både muntligt och skriftligt.

Visst låter det intressant?
Sök snarast, dock senast den 16 november 2018. Vi arbetar med löpande urval.

Villkor
Heltid. Generös fast lön samt bonus. Start januari 2019.

Placeringsort
Sverigekontoret i Västerås som tjänsteställe. Även fältsäljare utgår från kontoret i Västerås.
Vi söker även svensktalande innesäljare till vårt huvudkontor i Larvik, Norge.

För att öka dina chanser att få komma på intervju, ser vi gärna att du skickar in ett kort filmklipp där du berättar kort om vem du är och varför du skulle passa som säljare på ABAX.

Läs mer om oss på www.abaxsverige.se

Mer om vad vi gör: https://www.youtube.com/watch?v=wj2kOsp-8_k

Kontaktpersoner
Mathias Eliasson
Country Manager
46 76-948 96 59
mae@abax.no
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler jobb från ABAX tillgängliga