Academic Work · Publicerad 29 mars 2021

Nu söker vi på Academic Work två Account Managers som vill vara med och utveckla vår verksamhet i Västerås. Är du en person som ständigt pushar dig själv till att nå längre, så länge du vet att det lönar sig? Lockas du av att sätta ramarna för din arbetsdag och dina resultat? Och viktigast av allt, vill du jobba på en arbetsplats där kulturen inte är klyschor på ett papper?

Information om uppdraget

Som Account Manager agerar du samarbetspartner till våra kunder. Hos oss säljer du något som verkligen gör skillnad. För varje affär du tar hem hjälper du företag att växa - samtidigt som du skapar karriärmöjligheter för studenter och akademiker i början av karriären.

Att vara Account Manager på Academic Work kan liknas vid att du driver ditt eget företag i företaget. Hur du planerar dina arbetsdagar är därför mycket upp till dig. Du jobbar efter tydliga mål för att utvecklas inom din försäljning och nå goda resultat. Allt med stöd, riktlinjer, system och support från bland annat chef, säljcoacher, CRM-system och inte minst kollegor. Dessutom ingår du som Account Manager i ett kompetensutvecklingsprogram kallat Career steps.

Läs gärna om ansvarsområden, kompetensutveckling och vilka utvecklingsmöjligheter tjänsten erbjuder under Rollen som Account Manager.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager hos oss bygger och utvecklar du dina egna kundrelationer. Inledningsvis handlar det mycket om prospektering och mötesbokning, därefter fördjupade samarbeten och mer komplexa affärer.

En vanlig dag för dig som Account Manager innebär att söka upp och kontakta nya företag och personer samt utföra personliga möten med fokus på behovsanalys och kundnöjdhet.

Vi söker dig som

Är en vinnarskalle och har en inre drivkraft att ta dig över eventuella hinder. Det är främst din potential och dina personliga egenskaper som avgör om du kommer lyckas och trivas i rollen som Account Manager. Närmare bestämt söker vi dig som:
 • Är orädd och vågar utmana dig själv.
 • Är målfokuserad och är beredd att kämpa för att komma dit du vill.
 • Har en god affärsförståelse och vilja att etablera goda kundrelationer.
 • Är bra på att lyssna och förstå andra människor.
 • Är bra på att ge och ta emot feedback.
 • Har B-körkort.
 • Har goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska.
Övrig information om rollen som Account Manager
 • Start: Anställningen inleds med introduktion för alla nya Account Managers. Introduktionen äger rum i augusti 2021.
 • Omfattning: Heltid, kontorstider.
 • Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel utan tak.
 • Placering: Västerås
Ansvarig rekryterare: Lena Warghagen, Talent Acquisition Manager, lena.warghagen@academicwork.se.

Så söker du rollen som Account Manager

Ta första steget i rekryteringsprocessen genom att klicka på Ansök via annan site. Har du några frågor om rollen, vänligen maila oss på accountmanagerstockholm@academicwork.se

Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till. Om du går vidare efter testerna, är nästa steg en telefonintervju.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sedan 1998 har Academic Work gjort en otrolig resa, men vi är långt ifrån klara. Till 2023 planerar vi att dubbla vår omsättning från 2 till 4 miljarder. Vår Vår företagskultur präglas av 3 värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. Vi tror på att ha roligt på jobbet, sprida positiv energi, nå imponerande resultat och att alltid vilja utvecklas. Läs mer om vår kultur och vilka karriärmöjligheter som finns hos oss. Vill du hänga med bakom kulisserna? Följ oss på Instagram.

Hur är det att jobba på Academic Work?
 • Vår kultur på Academic Work
 • CSR och miljö på Academic Work
 • Rollen som Account Manager
 • Instagram @Academic Work
 • Facebook @Academic Work
* LinkedIn @Academic
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga