Academic Work · Publicerad 7 apr 2021

Vi tror att din målmedvetenhet kombinerat med ansvar och intresse för teknik och infrastruktur kommer ge dig rätt förutsättningar att utvecklas, lyckas i rollen och kanske viktigast av allt - trivas på jobbet. Som junior projektör kan du förvänta dig en roll som innebär såväl variation som utmaningar där du får nyttja din fallenhet för god kommunikation och problemlösande förmåga. Du behöver inte den längsta meritlistan för den här tjänsten, vi söker dig som har ett starkt intresse för fiberbranschen och som har ett engagemang som lyser lika starkt som dina kollegors. Om detta låter som rätt nästa steg för dig ser vi fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

IP-Only är en infrastruktur- och tjänsteleverantör som strävar efter att möjliggöra en enklare vardag för deras kunder. Hållbar utveckling för IP-only handlar om att kombinera ansvarstagande för etik, miljö, sociala samt ekonomiska frågor i ett långsiktigt perspektiv.

Som Junior projektör kommer du att tillhöra ett team som ansvarar för projektering av fibernät från början till slut. Avdelningen arbetar med projekt på landsbygden och i tätorter samt med förtätning av befintliga områden. Projekten varierar i storlek och komplexitet, inget projekt är det andra likt. Du kan förvänta dig en roll där du både arbetar självständigt när du är redo för det, och tillsammans med kollegorna i teamet. Dina framtida kollegor ser fram emot att välkomna dig som vill vara med på digitaliseringsresan i Sverige.

Du erbjuds
  • En gedigen introduktion där du tilldelas en erfaren mentor som säkerställer att du har förutsättningar att utföra ditt arbete med högsta kvalitet.
  • En roll med många kontaktytor, både internt och externt.
  • En roll där du får arbeta med projekt som går i linje med ditt intresse för teknik och infrastruktur.
  • En långsiktig tjänst med möjlighet till tillsvidareanställning hos IP-Only efter ett år
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Arbeta med dokumentation i form av bland annat utskarvningsplaner och verifiering av inmätningar

Arbeta i fält och undersöka mark- och terrängförhållanden och anläggningstekniska detaljer

Vi söker dig som

Har ett starkt tekniskt intresse, speciellt för fiber

Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken används i den dagliga kommunikationen

Besitter god datavana

Innehar B-körkort

Vi anser det som meriterande, men inget krav om du

Har eftergymnasial utbildning med inriktning mot fiber alternativt annan relevant teknisk inriktning

Har tidigare arbetslivserfarenhet från telekombranschen, till exempel som projektör, dokumentatör, tekniker eller dylikt

Har erfarenhet av roller som inneburit många sociala kontaktytor

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är:

Lösningsorienterad

Kommunikativ

Flexibel

Övrig information
  • Start: Omgående, med hänsyn till 1 månads uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, 1 år som konsult med ambition om direktrekrytering till IP-Only därefter
  • Placering: Flexibel men på något av kontoren i Västermanland Västerås, Uppsala eller Kristinehamn. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån efter överenskommelse.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IP-Onlys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På IP-Only värdesätter vi ambition och passion. Vi älskar det öppna, fria internet och brinner för att alla ska få ta del av och bidra till den digitala världen på samma villkor. Och vi är stolta över att få leverera infrastrukturen som gör det möjligt. IP-Only verkar i en föränderlig värld och vår framgång skapar vi tillsammans.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga