Bevego Byggplåt & Ventilation AB · Publicerad 24 nov 2021

Platschef söks till vår filial i Västerås!

Filialen i Västerås omfattar butik och lager, med ett team om 8 framgångsrika medarbetare. De vill nu hitta sin blivande chef - är det dig vi söker?

Som platschef arbetar du med att driva försäljningen inom alla 3 affärsområden,; byggplåt, ventilation och teknisk isolering. Det är därför ett stort plus om du har erfarenhet från branschen och aktiv försäljning B2B.

I ditt ansvar ingår att leda och fördela arbetet samt att coacha din personal så de blir än mer framgångsrika i sitt arbete. Vi vill att du är en person som lägger vikt vid att vi ska ha en god arbetsmiljö, såväl fysiskt som psykosocialt. Till din hjälp har du såväl Bevegos riktlinjer och policies som kollegor inom regionen och din regionchef med flera.

I Västerås samverkar alla på filialen och hjälps åt med de olika arbetsuppgifter som förekommer. Det är viktigt att du uppskattar såväl det strategiska arbetet i chefsrollen, som det mer operativa jobbet i butik och möten med kund. Som platschef möter du många kunder på filialen, men det händer också att du arbetar med uppsökande försäljning och kundvård. Vi ser därför gärna att du trivs även i denna roll.

Kvalifikationer
  • Du som söker har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, varför du också kan påvisa dokumenterad ledarerfarenhet med fullt personalansvar.
  • Har du jobbat inom branschen och har kunskaper inom plåt/ventilation/isolering är det ett stort plus.
  • Du trivs i mötet med andra människor, är tydligt orienterad till service och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem. Du är en driftig, engagerad person som tycker om utmaningar. Du är affärs- och utvecklingsinriktad, vill engagera dig i regionens framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling av arbetet. Att du är självgående, flexibel samt mål- och resultatinriktad är viktiga personliga förmågor för tjänsten.
  • Körkort är ett krav för tjänsten.

Övrigt
Ansök snarast, då urvalet sker löpande.
Upplysningar lämnas av av Regionchef Rickard Sandin på telefon: 070-609 82 52
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Välkommen till Bevego! Om du inte redan känner till oss är vi ett av landets ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, teknisk isolering och ventilation. Bland våra kunder anses vi vara en tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är mycket stolta över och jobbar hårt för. Vi kavlar gärna upp ärmarna och ser till att vårt sortiment ständigt uppdateras, att vår kvalité är den högsta och våra medarbetare de mest kompetenta.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga