Brightby Bemanning · Publicerad 4 maj 2021

Vårt affärsområde Brightby Bemanning behöver omgående stärkas upp med en ekonomiassistent. Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgång? Då kan rollen som ekonomiassistent hos Meritmind vara helt rätt för dig. Starten är omgående. Välkommen med din ansökan!

Vad erbjuder vi dig?

Våra kunder varierar i storlek och finns inom flertalet branscher, varav en del med internationell verksamhet. Vi kan erbjuda en trygg anställning, en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken och en stark intern gemenskap.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Löpande redovisning
  • Hantering av kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämningar
  • Vara delaktig vid månadsbokslut
Vem söker vi?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person är du en sann "doer" som arbetar med stort fokus på struktur, effektivitet och kvalité. Du har ett starkt driv och är duktig på att självständigt planera och genomföra dina arbetsuppgifter. Samtidigt är du flexibel, prestigelös och älskar att arbeta mot gemensamma mot tillsammans med dina kollegor!

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Caroline Ollas på caroline.ollas@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga