Coor Service Management · Publicerad 11 juli 2019

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till ICA på flera orter i Sverige. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en chans till ett jobb i en av Coors mest spännande verksamheter.

Coors uppdrag spänner över flera servicetjänster där det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos ICAs anställda och underlätta för dem i deras dagliga arbete. Coor ska se till att den daglig driften alltid fungerar och utveckla den till nästa nivå.

Om rollen

Som Elektriker arbetar du bland annat med:
  • tillsyn, felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande), kontroller och reparationer av elinstallationer
  • att utföra montage i fastigheter, kontor och industrimiljö
  • att medverka och utföra olika kundprojekt
  • delta i framtagande av beställningar, offerter och kalkyler
  • att förbättra och utveckla vår leverans
Beredskap kan ingå i tjänsten.

Din bakgrund

Gymnasieutbildning som elektriker alternativt motsvarande utbildning och erfarenhet som ger minst B behörighet. Tidigare yrkeserfarenhet är ett krav och vi ser gärna 5-års yrkeserfarenhet. A eller AL samt erfarenhet från industri är meriterande.

Som person har du en passion för att arbeta med el relaterade frågor och motiveras du av att hitta lösningar samt strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheterna. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Vi erbjuder

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter

För mer information vänligen kontakta anställande chef Peter Johansson på peter.johansson@coor.com

Urval och intervjuer genomförs löpande och från och med mitten av augusti. Beräknat startdatum är slutet av oktober.

På vår rekryteringsportal hittar du mer information om Coors uppdrag på ICA. Vi tar enbart mot ansökningar via rekryteringsportalen https://www.coor.se/karriar/ica/

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 aug 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga