Euromaster · Publicerad 13 dec 2019

Vill du vara med och skapa en enkel tillvaro för alla på väg? Euromaster Sverige söker nu en SALES ACCOUNT MANAGER, REGION MITT

Euromasters verkstäder är bolagets hjärta för att skapa trygghet för alla som är ute och kör på vägarna. Med välutbildad personal, moderna verkstäder, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande erbjuder vi våra kunder den bästa lösningen och du som Sales Account Manager har en avgörande roll för din regions utveckling. Vårt säljteam består av 14 kollegor som arbetar fördelat på 6 regioner. Exempel på våra kunder är åkerier, entreprenadföretag, företag med tjänstebilspark, industrier, lantbruk och återförsäljare. Vi är ett av de marknadsledande bolagen i branschen med starka och långa relationer till våra kunder.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utvecklande och spännande roll i ett bolag i förändring där fokus ligger på digitalisering, utveckling av våra medarbetare samt att fortsätta att öka Euromasters och Michelins närvaro på marknaden. I rollen som Sales Account Manager bjuds du varje dag på nya möjligheter och utmaningar. Du kommer att träffa kunder från en mängd olika branscher och miljöer. Lägg därtill stor handlingsfrihet och självbestämmande inom givna ramar. Är du bra på att skapa förtroende, göra affärer och bygga långsiktiga kundrelationer? Då är denna tjänst något för dig!

Om tjänsten
Som Sales Account Manager, Region Mitt bearbetar du nya och befintliga kunder i mellersta Sverige. Du utvecklar kundrelationer, skapar förtroende och hjälper kunden att utveckla sina affärer med hjälp av våra produkter och tjänster. I nära samarbete med vårt nätverk av däckverkstäder ökar ni tillsammans kvalité, omsättning och lönsamhet. Du har resultatansvar för din region och du rapporterar till Sales Force Manager. Din placeringsort är inom din region (Mellansverige). Frekventa tjänsteresor inom din region ingår. Rollen som Sales Account Manager passar dig som gillar att arbeta hårt med frihet under eget ansvar.

Den vi söker
Vi söker en driven, trygg och relationsskapande person som älskar att göra affärer. Du är lyhörd men inte rädd för att ta initiativ och agera förebild på din region. Med ett tydligt mål och resultatfokus tycker du om att utveckla dig själv och verksamheter i nära samarbete med kunder och kollegor och har tidigare erfarenhet av försäljning inom B2B.

Vi driver tillsammans Euromaster in i framtiden, vill du vara med?!
I denna rekrytering arbetar vi tillsammans med CT Imago och Johan Örtendahl. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Johan Örtendahl, tfn 0709-95 23 20. Urval sker löpande, så skicka din ansökan så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan till johan@ctimago.se skriv säljare Euromaster i ämnesraden.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 135 verkstäder, egna, franchise och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Vi är ISO certifierade inom miljö (14001) och kvalité (9001). Se mer om vår resa här: https://www.youtube.com/watch?v=RAer6xMk5po och kolla gärna in på: www.euromaster.se och www.michelin.com/eng
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager

Inga fler jobb från Euromaster tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga