Mälarenergi Elnät AB · Publicerad 6 maj 2021

Mälrenergi Elnät söker Distributionselektriker

Om arbetsplatsen


Nu söker vi distributionselektriker till Elnät AB Service, Västerås. Vi är idag 14 distributionselektriker som tillsammans ansvarar för att säkerställa försörjningen av el i vårt upptagningsområde. Vi tycker det är viktigt att ha kul på jobbet och vi har en väldigt bra sammanhållning i vår grupp. I våra uppdrag har vi kunden i fokus och vi utför alltid arbetet på ett säkert sätt. Vill du bli en del av vår grupp och vill du göra skillnad i samhället? Välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Här får du arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom distributionsnät t.ex. ny och ombyggnation, hög och lågspänning, både linje och kabel, drift och underhåll, reparationer samt ArbeteMedSpännings (AMS)-arbeten. I rollen antingen så utgår du från vårt kontor i Köping alternativt Västerås och arbetar fritt under ansvar med inkommande uppdrag inom regionen.

Du kan komma att ingå i enhetens beredskapsorganisation. Där det idag är organiserat så att den delas upp på 7 beredskapslag om 2 man i Köping och lika i Västerås. Dessa lag har beredskap var sjunde vecka. Det innebär att vi inte har någon enmansberedskap.

Så ta chansen och sök ett arbete hos en bra arbetsgivare på en trygg arbetsplats med trevliga arbetskamrater.

Din profil

Du som söker har 3-årig utbildning inom elkraftteknik med inriktning montör eller motsvarande. Det är mycket meriterande med arbetslivserfarenhet som distributionselektriker. Dina datakunskaper är goda. Krav på B körkort och BE körkort är meriterande. För att lyckas i rollen så är du en lagspelare som alltid ser till gruppens bästa. Du tar ansvar för ditt arbete, är initiativtagande och ser alltid till att utföra ditt arbete på ett säkert och kvalitativt sätt. Vidare så ser vi att du är kommunikativ och har en god serviceförmåga och ser till kundens bästa i alla lägen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du identifierar dig med våra värderingar Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.

Vi kommer att börja arbeta aktivt med ansökningarna efter sista ansökningsdag.

Övrigt

Mälarenergi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer: Jobba hos Mälarenergi AB
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mälarenergi Elnät AB är ett dotterbolag till Mälarenergi AB och driver elnätsverksamhet i Västra Mälardalen. Företaget har 104 000 anslutna kunder och arbetar ständigt med att förädla elnätet för att säkerställa elleveranserna. Utöver elöverföring erbjuder Mälarenergi Elnät sina kunder entreprenad- och övriga tjänster inom mätning, drift, underhåll och anläggningsprojekt inom elkraft, främst i Mälardalsregionen. Bolaget har 150 anställda, omsätter ca 560 MSEK och har gjort investeringar i elnätet på ca 600 miljoner de senaste 5 åren.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga