Meritmind AB · Publicerad 16 aug 2019

Har du jobbat som business controller, produktionscontroller eller projekt controller i flera år och känner att du hamnat i ett fack? Du kanske vill bredda dina kunskaper? Prova någon annan roll? Fräscha upp redovisningskompetensen?

Då är konsultrollen något för dig!

Hos Meritmind får du möjligheten att bredda dina kunskaper och fräscha upp gamla kunskaper genom att du ena uppdraget går ut som business controller på ett större bolag, nästa uppdrag som ekonomichef eller redovisningschef på ett medelstort bolag för att sedan glänsa i din tidigare roll som till exempel projekt controller men på ett annat bolag. Samtidigt som du har möjlighet att hjälpa våra kunder när de som mest behöver en kompetent, trygg och erfaren ekonom.

Allt detta under samma trygga anställning där du har en marknadsmässig lön oavsett om du har uppdrag eller ej.

Som konsult hos oss på Meritmind erbjuds du även utvecklande möten med nya kollegor, kompetensutveckling och en stark företagskultur. Våra uppdrag sträcker sig ofta över längre perioder, vilket gör att du får den tid som krävs för att göra en skillnad i verksamheten och bidra till våra kunders framgång. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner. Vill du veta mer om hur det är att vara konsult hos oss, läs här; https://meritmind.se/konsult/

Exempel på roller som vi tillsätter
 • CFO
 • Ekonomichef
 • Business controller
 • Projekt controller
 • Produktionscontroller
 • Financial controller
 • Redovisningsansvarig
 • Redovisningschef
 • Redovisningsspecialist
Kvalifikationer och erfarenhet

Du är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet från controllerroller, gärna på producerande bolag. Du har också en bakgrund inom redovisning eller revision. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem, och om du har mycket goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du trivs med att arbeta strukturerat, är resultatorienterad och energisk och vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Vad kan vi erbjuda dig?
 • En trygg anställning med marknadsmässig lön
 • Livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag
 • Seminarier, nätverksträffar och sociala aktiviteter
 • Utmanande uppdrag i olika verksamheter, organisationer och branscher
Placeringsort: Västerås med omnejd

Meritmind AB

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare. Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, "Snabbväxare" på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till "Årets företagerska" under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till "Alla tiders entreprenör" av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

För mer information om hur det är att arbeta som konsult hos Meritmind är du välkommen att höra av dig till konsultchef, Caroline Kallin på caroline.kallin@meritmind.se eller 076-0320323.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 september 2019. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Sökord: consultant, konsult, ekonomikonsult, karriär, karriärutveckling, business controller, financial controller, controller, controlling, ekonomistyrning, verksamhetsstyrning, produktionscontrolling, production controller, projekt controller, project controller
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga